Informe al Parlament 2015

Dijous, 11 de febrer de 2016

Parlament de Catalunya (parc de la Ciutadella, s/n, Barcelona)

11.30 hores
 
A les 11.00 hores, el síndic de greuges, Rafael Ribó, lliurarà l’Informe al Parlament 2015 a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. A les 11.30 hores en presentarà les línies principals als mitjans de comunicació en roda de premsa. L’Informe al Parlament és el document que recull les actuacions més rellevants dutes a terme i les xifres més destacades amb relació a la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució.
 
Tots els mitjans locals que tingueu interès a seguir la compareixença del Síndic ho podreu fer a través del Canal Parlament: http://www.parlament.cat/web/canal-parlament/index.html
 
Un cop acabada la compareixença, us farem arribar un document amb dades concretes sobre l'actuació del Síndic a la vostra comarca (nombre de queixes, àmbits de queixa, etc). També hi trobareu la informació de la resta de comarques de la demarcació i de Catalunya, perquè en tingueu una referència. En el cas que vulgueu ampliar la informació amb una declaració o valoració institucional, us agrairíem que ens ho féssiu saber al més aviat possible a través d'aquest mateix correu o del telèfon 935 538 453, per organitzar totes les sol·licituds rebudes.