Forma part de la Climató mundial 2016
L'organització "Climate-KIC" està buscant ciutats arreu del món perquè s'uneixin al moviment Climató del 28 d'octubre del 2016 i actuin envers el canvi climàtic. La Climató és un esdeveniment global de 24 hores que es realitzarà simultàniament a les principals ciutats del món. 
 
19 ciutats d'arreu van prendre part en el primer repte de la Climató el 18 de juny del 2015. Es van mobilitzar més de 2,6 milions de persones de tot el món per realitzar accions climàtiques. Participar en aquesta iniciativa t'ajudarà a involucrar als teus stakeholders i a implementar el teu pla d'acció sostenible.  
 
Cada ciutat crea el seu propi repte, tot reflectint quins són els majors impactes del seu urbanisme. Aquests reptes inclouen plans urbans, infraestructures, habitatge i gestió d'aigua/residus, l'ús  de dades digitals, etc...
 
Els participants poden unir-se amb una idea prematura i treballar amb un equip per a desenvolupar-la durant les 24h, o bé desenvolupar una idea des de zero el mateix dia. 
 
Després de 24 intenses hores de col·laboració, motivació i recerca de solucions, la millor idea de cada ciutat serà seleccionada per un jurat composat per stakeholders locals de certa rellevància.
 
"L'oportunitat de treballar i compartir coneixement i consells amb equips de diferents països i identificar com els diferents punts de vista poden ser desenvolupats en un espai de temps curt, considerant les distàncies, zones horàries i mentalitats, va ser fantàstic!" Daniel Dias, alcalde de Sao Paulo, Brasil - Agència d'Innovació USP.
Contacte:
Mànager de la Climató - Orsolya Barna climathon@climate-kic.org

Stakeholder: usuari rebedor/client del servei públic. 

*A text from the Covenant of Mayors.