Debat sobre l'Estat de la Unió Europea
Dos dies abans de la reunió informal dels caps d'Estat i Govern de la UE (sense el Regne Unit) a Bratislava, el Parlament Europeu celebrarà el debat anual sobre l'Estat de la Unió Europea amb el President de la Comissió, Jean-Claude Juncker, a Estrasburg. El debat és probable que se centri en la migració, l'ocupació, el terrorisme, Brexit i fer front a les demandes fonamentals dels ciutadans de la UE.
 
El debat s'iniciarà a les 9 a.m. el dimecres 14 de setembre i ocuparà tot el matí. En relació a les rodes de premsa i conferències s'establiran abans i després del debat.
 
Tots els mitjans audiovisuals en un sol lloc
 
Una àmplia cobertura pel servei audiovisual del Parlament Europeu estarà a la seva disposició en una pàgina especialment dissenyada que inclou material d'arxiu a l'Estat més enllà de les adreces de la Unió.
 
La pàgina web audiovisual ofereix gairebé una cobertura en vídeo en temps real per descarregar
 
La pàgina web audiovisual oferirà blocs de reproducció en viu d'aproximadament 10 minuts amb qualitat d'emissió per a descarregar-los directament, així com la cobertura de fotos i gravacions d'àudio de l'Estat de la Unió. La cobertura en viu de la sessió plenària s'oferirà a les plataformes habituals, així com resums EbSnews, disponibles quan succeeixen els esdeveniments.
 
Planifica la seva cobertura ara
 
Totes les instal·lacions audiovisuals estaran a la seva disposició per a la cobertura, entrevistes i debats, d'acord a la disponibilitat. Per tal d'atendre les seves necessitats específiques, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres sobre les seves reserves i plans tan aviat com sigui possible a avplanning@ep.europa.eu.