Sol·licitud de resums i propostes de futures sessions sobre l'Adaptació al Canvi Climàtic

La Conferència Europea 2017 sobre l'Adaptació al Canvi Climàtic es durà a terme entre el 5 i el 9de juny a Glasgow, sota el lema "El Nostre Clima Preparat pel Futur". L'objectiu de la conferència és inspirar i permetre a la gent treballar conjuntament per tal de descobrir i aportar solucions positives per a l'adaptació al canvi climàtic que puguin reforçar la societat, revitalitzar les economies locals i millorar el medi ambient. 
 
L'esdeveniment reunirà persones relacionades amb el món dels negocis, de la indústria, d'ONGs, de governs locals i de comunitats. Es buscarà l'intercanvi de coneixement, idees i experiències amb investigadors i gestors públics. La Conferència Europea 2017 sobre l'Adaptació al Canvi Climàtic busca fomentar una àmplia participació i interacció a través de la ciència, la política, els negocis i les pràctiques comunitàries. Hi  haurà tres tipus de sessions: Pràctiques, Científiques i Científico-pràctiques, així com un dia centrat en els negocis. 
 
L'enviament dels resums o cartells per a les presentacions individuals, i també les propostes per a futures sessions tractant temes específics són benvinguts fins el 30 de setembre. Els formats per a les sessions que siguin innovadors i promoguin la participació i el debat de l'audiència seran especialment benvinguts. 
*A text from the Covenant of Mayors.