L'ACM, l'AMI, Òmnium i l'Assemblea convoquen actes el 15 i el 16 de desembre en suport a la presidenta del Parlament Carme Forcadell
07.12.16 - BARCELONA · Barcelonès


Amb motiu de la declaració davant del TSJC de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, el proper 16 de desembre per haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent, l'ACM, l'AMI, Òmnium i l'Assemblea Nacional Catalana han convocat actes de suport.
 
Així, el dijous 15 de desembre s'han convocat concentracions davant dels ajuntaments catalans per mostrar el suport del món local. L'hora de la convocatòria és a les 8 del vespre i s'hi llegirà un manifest elaborat per les quatre entitats.
 
El divendres 16 de desembre, dia de la declaració al TSJC, s'ha organitzat un acte de suport. Els alcaldes i alcaldesses catalans estan convocats a un quart de 9 del matí davant del Parlament de Catalunya per mostrar de forma ben visible el suport a Forcadell. Tot seguit, s'acompanyarà a peu i de forma conjunta la presidenta del Parlament fins a l'entrada principial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
L'objectiu de l'acte és reivindicar també la llibertat d'expressió i l'autonomia de les institucions polítiques catalanes, i denunciar la judicialització d'institucions i representants polítics catalans.
 
Recordem que fa poc més d’un any mig miler d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya ja es van concentrar per mostrar el suport del món local a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, el dia que anava a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com a investigat per haver fet possible la consulta del 9N.