El Consell d’alcaldes.eu debat sobre municipalisme, política general i comunicació a Catalunya
El Consell d’alcaldes.eu debat sobre municipalisme, política general i comunicació a Catalunya
La Consellera Borràs i el periodista Josep Cuní, convidats d’excepció
La reunió del Consell Assessor d’alcaldes.eu es va celebrar el passat 21 de febrer al migdia, durant un dinar de treball a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Una catorzena de persones han participat debatent sobre el “Municipalisme, la Política General i la Comunicació a Catalunya”.
Els Consellers d’alcaldes.eu tenen la funció d’identificar i referir els temes claus de l’àmbit municipal i de generar opinió qualificada sobre ells. Durant la reunió van fer un repàs de les qüestions més prioritàries de la vida local a fi de plantejar una programació d’activitats i debats per a l’any 2017.Foto: María Pujol
(D'esq. a dreta): Lluís Recoder, Montserrat Tura, Salvador Esteve, Joaquim Ferrer, Josep Cuní, Meritxell Borràs, 
Xavier Roca, Joaquim Ferret, Mario Sorribas, M. Carme Freixa, David Sancho i Pau Saumell.

En aquesta cita, de caràcter anual, Alcaldes.eu busca identificar temes candents de la realitat municipalista catalana per a poder desenvolupar durant el curs següent mitjançant els seus Esmorzars-col·loqui, en col·laboració amb El Punt Avui, i les seves publicacions electròniques. Concretament s’ha debatut sobre participació de la societat civil, interrelació de la política amb els mitjans de comunicació i les xarxes socials i habitatge, entre altres reptes.

A banda dels membres habituals del Consell d’Alcaldes.eu, en la reunió d’avui han participat la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, l’ex-Consellera de Justícia Montserrat Tura, el periodista Josep Cuní, director de l’espai “8 al dia” de 8TV i Joaquim Ferrer, Secretari d’Administracions Locals. Addicionalment s’ha comptat amb la presència de la presidenta de l’Associació de Micropobles de Catalunya i alcaldessa de Vallfogona del Ripollès, M. Carme Freixa,  i el professor David Sancho, Director de la Unitat de Coordinació Acadèmica de Ciències Polítiques i Socials de la UPF.

Els consellers d’Alcaldes.eu presents a la reunió han estat Salvador Esteve, ex-President de la Diputació de Barcelona i ex alcalde de Martorell, el Dr. Joaquim Ferret, catedràtic de Dret Administratiu de la UAB, Lluis Recoder, ex-Conseller de Territori i Sostenibilitat i Pau Saumell, advocat expert en administracions públiques, que han estat moderats per Xavier Roca, director i editor d’Alcaldes.eu.què dieuen d'alcaldes.eu                                                                     video-memoria activitats realitzades durant l'any 2016


                     
.