Uneixi's al programa de cooperació intermunicipal IUC 
Les ciutats i Estats Membre de la Unió Europea (UE) que vulguin intercanviar reptes semblants amb altres ciutats a altres regions del món, estan convidades a presentar-se al programa intermunicipal IUC (Cooperació Urbana Internacional) sobre desenvolupament urbà sostenible. 
 
El programa busca fomentar els vincles entre ciutats de la UE (en particular aquelles de més de 50.000 habitants) i altres de Llatinoamèrica, el Carib, Índia, Japó, Amèrica del Nord i Àsia. A través del programa, líders locals podran posar-se en contacte i percebre noves perspectives sobre com afrontar el desenvolupament sostenible. 
 
Els candidats escollits seran aparellats amb una ciutat d'una altra part del món que afronti els mateixos reptes, permetent així la cooperació entre ambdues parts, així com la construcció de connexions i la compartició de coneixement. Els representants de cada ciutat duran a terme viatges d'estudi, intercanvis de personal, entrenament, seminaris i més. Desenvoluparan junts els seus Plans d'Acció Local per tal de conduir el desenvolupament urbà sostenible de la zona escollida. 
 
Les inscripcions per part de les ciutats europees per sol·licitar l'aparellament amb ciutats d'Argentina, Brasil, Canadà, Chile, Colombia, India, Japó, Mèxic, Perú i els EUA estan obertes fins a l'11 de setembre del 2017. 
*Font: Pacte dels alcaldes.