Uneixi's a l'equip del Pacte dels Alcaldes - es busca un expert en clima i energia!
L'Aliança del Clima, una de les xarxes d'autoritats locals i regionals vinculades al Pacte dels Alcaldes, està buscant un expert en clima i energia perquè treballi en la iniciativa - en particular a les àrees de gestió de dades, monitorització i anàlisi. 
 
Les seves tasques inclouran la coordinació de feina tècnica i metodològica de la iniciativa, donant suport als signants del Pacte en el desenvolupament i implementació dels seus Plans d'acció per a l'energia sostenible (PAES), organitzant esdeveniments de consolidació de capacitats, desenvolupant materials de suport per a les ciutats del Pacte, entrant en contacte amb actors rellevants i representant la iniciativa a conferències i workshops.
 
Els candidats que tinguin experiència treballant amb/per a autoritats locals, en un ambient internacional, amb un bon coneixement de les polítiques energètiques i climàtiques de la UE i de la iniciativa del Pacte dels Alcaldes, seran especialment benvinguts a presentar-se a la candidatura, amb base a la oficina a Brussel·les de l'Aliança del Clima. La data d'inici de la feina serà el més aviat possible.
  • Llegeixi aquí l'oferta de treball complerta.
  • Data límit per presentar-se: 15 d'agost del 2017.
  • Contacte: Lucie Blondel, Cap de l'Oficina del Pacte dels Alcaldes, brussels@climatealliance.org
*Font: Pacte dels Alcaldes.