Disseny de carrils bici, paisatge urbà i remodelació de nuclis antics, avui al Seminari Tècnic Local
La Federació de Municipis de Catalunya va celebrar el 22 de setembre una sessió del Seminari Tècnic Local, aquesta vegada dedicada a projectes urbans, concretament a aquests tres aspectes d’ampli abast en relació als projectes en el medi urbà, un element de referència de Barcelona.
 
La sessió que està tenint lloc aquest matí a l'auditori de l'Idec, analitza diverses consideracions per al disseny de carrils bici urbans: concretament el cas de Barcelona, a càrrec de Joan Alba, soci fundador d’Atelier Barcelona i gerent d’ALFA, assessoria d’Infraestructures i Mobilitat.
 
Seguidament Joan Forgas, arquitecte de Forgas arquitectes fa una anàlisi del paisatge urbà i dels elements que el configuren.
 
Finalment, per parlar sobre la remodelació dels nuclis antics, tenim a Josep A. Megías, cap del Servei de Projectes i Obres III de la Direcció de Serveis de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
 
Recordem que les properes sessions del STL es dedicaran a la gestió urbanística el 6 d'octubre, a la gestió dels serveis urbans el 3 de novembre, i a la mobilitat el 15 de desembre.