Mor l'exalcalde Albert Alarcón Ripoll
L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres trasllada el més sincer condol a tota la família.
 
L'Ajuntament lamenta la recent pèrdua d'Albert Alarcón Ripoll, qui fou el primer alcalde del municipi durant els dos primers mandats de l'etapa democràtica (1979-1987).
 
Nascut a Sant Andreu de Llavaneres l'any 1937, Albert Alarcón Ripoll va ser proclamat regidor de l'Ajuntament per representació familiar el febrer de 1974 i, posteriorment, va ser nomenat alcalde pel governador civil el novembre del mateix any abans de guanyar les primeres eleccions municipals. Després de ser l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres durant els dos primers mandats de l'etapa democràtica, va ser regidor a l'oposició des del 1987 fins al 1991.
 
La vetlla tindrà lloc durant el divendres 29 de setembre al Tanatori de Mataró Cabré Junqueras i la cerimònia de comiat se celebrarà al mateix tanatori l'endemà a les 12 hores.
 
L'equip de govern, oposició i treballadors municipals traslladen el més sincer condol a tota la família.
 
Xavier Roca, director i editor d'Alcaldes.eu en nom propi i de tot l'equip expressem el nostre sentit condol als seus familiars i amics, així com a l'alcalde i al conjunt del govern municipal actual de Sant Andreu de Llavaneres.