Els governs locals catalans presenten més de 350 propostes a les JEP 2017
05.10.17

Les Jornades Europees del Patrimoni 2017 se celebren els dies 6, 7 i 8 d'octubre. Els espais patrimonials obriran les seves portes i oferiran un munt d'activitats gratuïtes per a tothom: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... 
 
Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d'activitats gratuïtes per a tots els públics. Se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2017 a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'octubre. Enguany, el lema suggerit pel Consell d'Europa és 'Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats' per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.
 
Els palaus, els castells, els monestirs, les fàbriques, els jardins històrics i altres espais patrimonials relacionats amb la natura, obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i oferiran activitats per donar a conèixer en profunditat el seu patrimoni comú, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.