La inscripció per a la Cerimònia del Pacte d’Alcaldes de 2018 està oberta!
A partir del 2008, més de 9.200 autoritats locals han estat fent accions per assolir els objectius del Pacte d’Alcaldes i per contribuir als objectius de la UE en matèria de clima i energia.

El 2020, aquestes ciutats, de mitjana, han reduït les seves emissions de CO2 en un 27%, han disminuït l'ús d'energia en un 20% i ha augmentat la producció energètica local en un 90%.
 
A tot Europa, els alcaldes han estat prenent mesures audaços per oferir als seus ciutadans un entorn saludable, llocs de treball ecològics i una alta qualitat de vida. Cada nou compromís, nou pla d'acció i nova mesura implementada a nivell local és un pas endavant i una oportunitat per aportar una millor qualitat de vida i un creixement ecològic als nostres municipis. La Comissió Europea acompanya els teus esforços a través d'una sèrie d'iniciatives i accions: una finestreta única per a ciutats sobre oportunitats de finançament, noves normes comptables sobre inversions en eficiència energètica, el finançament intel·ligent per a iniciatives d’edificis intel·ligents, l'Oficina del Pacte d'Alcaldes.
 
L’any 2018 marcarà el desè aniversari de la iniciativa del Pacte d'Alcaldes iniciada per la Comissió Europea.
 
Totes les ciutats compromeses i membres de la Comunitat del Pacte estan convidades a reunir-se per al Fòrum i Cerimònia d'Inversions del Pacte d'Alcaldes del 21 al 22 de febrer de 2018 per fer un balanç dels resultats obtinguts, debatre reptes comuns com ara inversions, col·laboracions de múltiples nivells i mobilitat, conèixer el nou Consell polític de la Unió Europea i els punts forts per als pròxims passos.
 
Uniu-vos el mes de febrer a Brussel·les per fer realitat la nostra visió comuna de ciutats sostenibles, resistents i vibrants.
 
Registre online:
 
La inscripció al Fòrum d'Inversions que se celebrarà el pròxim 21 de febrer obrirà aviat.
 
Per a sol·licituds relacionades amb la cerimònia, contacteu amb ceremony@eumayors.eu.
 
 
*A text from ‘the Covenant of Mayors’