Obertes les inscripcions al I Congrés Internacional de Camins i Carreteres Locals
La Gerència d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona organitza, els dies 5, 6 i 7 de març a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, el I Congrés Internacional de Camins i Carreteres Locals dirigit a tècnics, professionals i responsables polítics d'administracions locals, autonòmiques, estatals i europees. Ja es poden formalitzar les inscripcions, que són gratuïtes, fins al 28 de febrer, tant per a totes les sessions, com només per alguna en concret. 


Durant el congrés, es presentarà el Pla zonal de la Xarxa de Carreteres Locals de la Diputació. Foto: Diputació de Barcelona.
 
La Diputació de Barcelona, a partir de la demanda del territori, dóna suport tècnic i econòmic als ajuntaments i consells comarcals en matèria de camins. Durant el congrés, es presentarà el Pla zonal de la Xarxa de Carreteres Locals de la demarcació, que representa l'ordenació de la xarxa viària local, ja que identifica i millora els camins (en general de titularitat municipal) susceptibles d'incorporar-se a la Xarxa i descataloga les carreteres que no funcionen com a tal.
 
Podeu consultar el programa complet clicant aquí.