PROJECTE WIFI4EU: 248 municipis catalans registrats durant la primera setmana
27-03-2018


Un total de 248 municipis catalans s’han registrat a la web oficial durant la primera setmana

Catalunya suposa el 20% dels 1,224 municipis inscrits al conjunt de l’estat

A nivell europeu la participació supera els 8,000 municipis.

Bona participació catalana durant la primera setmana de registre del projecte WIFI4EU. Un total de 248 municipis catalans ja s’han registrat com a possibles beneficiaris de la subvenció europea. Aquesta xifra suposa el 26% del total de municipis de Catalunya, i s’espera que augmenti durant les pròximes setmanes.
 
Barcelona és la provincia catalana amb més municipis registrats (105), seguida de Girona (61), Tarragona (42) i Lleida (41). És important destacar que molts municipis estan realitzant els tràmits de registre en aquests moments i que encara no consten a la base de dades oficial de la Comissió Europea.
 
Pel que fa al conjunt de l’estat, Catalunya suposa el 20% dels inscrits totals, que de moment són 1,224 municipis. Les dades de participació augmentaran durant les pròximes setmanes ja que la UE ha donat marge fins el 15 de maig perquè cada ajuntament es tramiti el seu registre.
 
De cara a la presentació de candidatures, la UE obrirà un nou portal web el pròxim 15 de maig on cada ajuntament haurà d’enviar la seva proposta.