La Diputació de Barcelona aposta per a la creació de serveis i aplicacions de projectes innovadors
27-03-2018

Amb la voluntat de potenciar la creació d’aplicacions mòbils o de webs adaptades a dispositius mòbils, basades preferentment en dades obertes, la Diputació de Barcelona ha impulsat el premi ‘Apps&IoT for citizens 2018 – Apps i internet de les coses al servei de la ciutadania’.
 
La corporació fomenta, per tant, la creació de serveis i aplicacions relacionades amb projectes innovadors d’internet de les coses, que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO i, que estiguin relacionades amb alguns dels àmbits d’actuació de la Diputació o dels municipis de la demarcació.
 
El termini per presentar les propostes finalitza el diumenge 12 d’octubre i el veredicte es donarà a conèixer en el marc de l’Smart City Expo que se celebrarà a la Fira de Barcelona. L’import màxim dels premis és de 6.000 €, d’acord amb el repartiment establert a les bases del concurs, i per tant es distribuiran de la forma següent: 4.000 € per a la que obtingui la puntuació més alta i 2.000 € per a la que aconsegueixi el segon lloc.
 
L’aposta de la Diputació de Barcelona per aquest premi dona resposta al Pla d’Actuació de Mandat, fet pel qual la corporació considerarà aquells projectes d’interès públic que facilitin l’accés als serveis públics i contribueixin a desplegar solucions de ciutat intel·ligent als municipis.