Uniu-vos al Climathon 2018 i trobeu solucions innovadores als vostres problemes climàtics i energètics!
El Climathon és un hackathon obert les 24 hores del dia el 26 d'octubre de 2018 simultàniament a les principals ciutats del món. El Pacte Europeu d'Alcaldes, associat amb l'esdeveniment, convida a tots els municipis de la comunitat del Pacte a unir-se a aquest moviment global dedicat a resoldre els desafiaments climàtics més difícils que s'enfronten les ciutats.
 
La jornada de Climathon
 
En primer lloc, les ciutats identifiquen els seus reptes climàtics i demanen als seus ciutadans que presentin solucions innovadores. Un exemple de desafiament climàtic de l'últim any és "Com pot la meva ciutat fer que les escoles siguin més eficients i saludables per la visualització de dades innovadores i altres aplicacions?"
 
En segon lloc, les ciutats organitzen un hackathon les 24 hores amb ciutadans, oficials de la ciutat, innovadors, i totes les parts interessades del clima i l'energia per trobar solucions innovadores als desafiaments climàtics de les ciutats.
 
El Climathon està organitzat per Climate-KIC, la major associació pública i privada de la UE que aborda el canvi climàtic a través de la innovació per construir una economia zero de carboni. Climate-KIC donarà suport a les ciutats al llarg del procés de Climathon amb orientació per definir desafiaments, organitzar hackathons, comunicacions i branding (més detalls aquí).
 
L'any passat, 104 ciutats de 44 països van participar en el moviment. Aquest any, 51 ciutats ja s'han registrat per a l'edició de 2018.
 
El Climathon està obert a tots els municipis, independentment de la seva mida, i és gratuït.
 
Les inscripcions estan obertes aquí fins a finals de juliol de 2018. Si us registreu, si us plau, també informeu events@eumayors.eu
 
 
 
*A text from 'The Covenant of Mayors'