El projecte ManagEnergy de la UE posa en marxa noves oportunitats de formació per a les agències d'energia
El projecte ManagEnergy, finançat per la UE, les agències d'energia que lideren la transició energètica, ha llançat una nova oportunitat de formació per a les agències europees d'energia, per a les quals les aplicacions ja estan obertes.
 
ManagEnergy és una iniciativa de la Comissió Europea dedicada a les agències d'energia regionals i locals amb l'objectiu d'ajudar-los a convertir-se en líders en la transició energètica i augmentar les inversions en energia sostenible a les regions i ciutats.
 
Les classes magistrals de ManagEnergy ofereixen capacitats de formació i capacitació valuoses per a les agències d'energia regionals locals i regionals europees. Aquesta classe magistral se centrarà principalment en el finançament privat, en la comprensió profunda dels bancs i inversors, eines de finançament innovadores (per exemple, crowdfunding) i quines estructures poden haver de tenir en compte les agències energètiques (o els seus grups d'interès) en el context d'aquests enfocaments de finançament. 
 
Mitjançant l'ús d'un format que implica un munt de treballs en grup, activitats d'interacció i ponents convidats, es fomenta l'aprenentatge interactiu entre els participants. La propera Master Class tindrà lloc al gener de 2019. Aquí hi ha informació sobre l'horari de totes les classes magistrals de ManagEnergy.
 
Com que només hi ha un total de 25 places disponibles, els participants interessats han d'enviar el més aviat possible les seves aplicacions mitjançant aquest formulari. El suport financer per assistir està disponible. Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb info@managenergy.eu
 
*A text from the 'Covenant of Mayors'