Finançament dels seus plans locals climàtics i de mobilitat: una nova plataforma de trobada
Us esteu preguntant com finançar els vostres plans locals climàtics i de mobilitat? Esteu buscant una oportunitat per posar-vos en contacte amb els bancs i els inversors per ajudar-vos a finançar energia local i projectes smart city?
 
La plataforma d'associació europea d'innovació sobre Smart Cities i comunitats us ajudarà a fer-ho.
 
Juntament amb els actors i experts financers, tindreu l'oportunitat de debatre els assumptes pràctics a què s'enfronta la ciutat en el desenvolupament de projectes energètics i trobar suport i finançament adequats.
 
Un esdeveniment dedicat a aquesta eina de trobada tindrà lloc el 9 d'octubre de 2018 (cronometrada) durant la Setmana Europea de Regions i Ciutats, a Brussel·les.
 
Podeu registrar-vos en aquest suport a l'adreça eu-smartcities.eu/matchmaking o per correu electrònic a matchmaking@eu-smartcities.eu.
 
Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Associació Europea d'Innovació sobre Mercat intel·ligent de ciutats i comunitats (EIP-SCC Marketplace) i el Pacte d'Alcaldes Europeus, compartint la convicció de que els actors públics i privats generaran oportunitats de cooperació, innovació i inversió en solucions intel·ligents i sostenibles.
 
Quina és la clau per desenvolupar projectes de ciutat intel·ligent i per finançar projectes a petita escala en municipis grans i petits? Aquesta és una de les principals preocupacions de les nostres comunitats. En aquest context, el Pacte d'Alcaldes - Europa i EIP-SCC es comprometen a donar suport al desenvolupament de solucions sostenibles bancables:
  • compartir experiències i solucions preparades per implementar
  • abordar dificultats comunes
  • discutir les oportunitats per finançar projectes amb inversors / financers.
 
*A text from the 'Covenant of Mayors'