Mor Joan Solà Miret
El dimarts 28 d'agost morí Joan Solà Miret, Regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis, a l'edat de 54 anys, després d'una llarga malaltia. El dimecres 29, a les 16:00 h, tindrà lloc la cerimònia a l'Oratori de Funerària Anoia.
 
Solà va ser regidor de l'Ajuntament d'Argençola a les eleccions del 2003, 2011 i 2015 per la llista de ICV. Vinculat a l'Ajuntament dins i fora del consistori durant més de 30 anys. També va ser soci fundador de l'ADF d'Argençola.
 
El Consistori d’Argençola vol manifestar el seu dol per la pèrdua del Regidor d’Obres i Urbanisme Sr. Joan Solà i Miret, persona molt compromesa amb el municipi en diversos mandats, declarant quatre dies de dol oficial els dies 29,30 ,31 d’agost i 1 de setembre, durant els quals, les banderes dels edificis municipals onejaran a mil pal. També quedaran afectats els actes compromesos per aquests dies. 

Xavier Roca, director i editor d'Alcaldes.eu, en nom propi i de tot l'equip expressem el nostre sentit condol als seus familiars i amics, així com a l'alcalde i al conjunt del govern municipal actual d'Argençola.