Smart City Expo World Congress 2018: "Ciutats per viure"
Smart City Expo World Congress (SCEWC) acollirà la seva edició 2018 del 13 al 15 de novembre a Barcelona, Espanya. Es preveu que l'esdeveniment reunirà més de 700 ciutats, 700 expositors i 400 ponents. Sota el tema "Ciutats per viure", l'esdeveniment insistirà en com les ciutats han d'orientar totes les estratègies de transformació cap a l'objectiu de fer de les metròpolis els millors llocs possibles perquè els seus ciutadans puguin viure, treballar i prosperar.
 
SCEWC ofereix una oportunitat perquè els governs, empreses, emprenedors, centres de recerca i innovadors connectin i comparteixin la seva visió de com construir un futur més intel·ligent i sostenible. Tant el saló de congressos com l'exposició permeten a tots els participants inspirar-se en experts destacats i conèixer esdeveniments avançats que ja tenen impactes positius en la vida de les persones.
 
Aquesta edició de 2018 se centrarà en el protagonisme de les ciutats i en la necessitat d'un enfocament holístic que contribueixi a crear entorns urbans més habitables.
 
Oferta especial per a la Comunitat del Pacte d'Alcaldes
 
En associació amb el Pacte d'Alcaldes-Europa, SCEWC ofereix als signataris i Coordinadors un 25% de descompte en visites, així com 10 invitacions per visitants gratuïts a la zona d'exposició. Esteu interessats? Envieu un correu electrònic a events@eumayors.eu
 
* Tingueu en compte que les 10 invitacions d'exposició gratuïts s'atribuiran a partir d'una base de primera ordre.
 
Més informació al lloc web de l'esdeveniment.
 
*A text from the 'Covenant of Mayors'