ESMORZARS ALCALDES.EU

Es tracta de proposar idees que sumin, sempre en positiu, per construir municipis i escenaris polítics a mida de les necessitats del ciutadà.

El col·loqui ajudarà a identificar les dificultats i les facilitats que els nostres alcaldes i alcaldesses han de gestionar per a promoure l’ocupació en els seus municipis. També servirà per compartir bones pràctiques i generar noves aliances i complicitats.

esmorzars@alcaldes.eu

933 390 812
IGUALADA, 23 DE NOVEMBRE DE 2018
ADOBERIA BELLA, IGUALADA

9.30 h

Per assistir com a oïent
L'aforament és limitat
Confirmacions: per estricte ordre d’arribada

Inscripció
La inscripció és gratuita.
Per accedir cal formalitzar la inscripció
i ser acceptada per l'organització.

Formulari de sol·licitud d'inscripcióL’esmorzar col·loqui s’adreça a una de les preocupacions més bàsiques: la creació de benestar i prosperitat material.

Tot i que alguns indicis ens parlen de la propera desacceleració econòmica i que la darrera crisi ha desaparegut dels titulars diaris, el cert és que encara hi ha molts ciutadans que no han notat, més que a dures penes, alguns dels indicis de la recuperació dels darrers anys. La lluita per la creació d’ocupació és continua en totes les institucions polítiques i a tots els nivells, i no sembla que existeixin receptes miraculoses per a aconseguir-ne.

Amb o sense la cooperació de les institucions supramunicipals, els alcaldes i alcaldesses segueixen sent els primers representants de l’administració davant de la ciutadania i, sovint, son els primers en rebre les queixes i les demandes dels ciutadans que necessiten poder treballar per aconseguir un sou i satisfer les necessitats bàsiques de les famílies.

En temps electoral qualsevol cosa es pot prometre, però, dins de les moltes aspiracions que plantegen resoldre els programes, quines són les que més tenen a veure amb la creació d’ocupació? De quina manera es proposen els alcaldes i alcaldesses generar oportunitats per als seus ciutadans, i quines característiques tenen aquestes? Existeixen, finalment, diferències en la manera de fer d’uns i altres electes que expliquin perquè alguns municipis tenen més èxit que altres?

“Com portar feina i crear oportunitats als municipis” és el primer d’un cicle d’esmorzars d’Alcaldes.eu especialment orientats a donar a conèixer i a compartir models d’èxit i bones pràctiques. I és que, amb independència dels colors i les ideologies, crear riquesa pel conjunt dels ciutadans és un objectiu que tots els electes han de perseguir.

Objectiu
El col·loqui ajudarà a identificar les dificultats i les facilitats que els nostres alcaldes i alcaldesses han de gestionar per a promoure l’ocupació en els seus municipis. També servirà per compartir bones pràctiques i generar noves aliances i complicitats.


  
_________________________________

Després de l'esmorzar-col·loqui hem organitzat amb l'Ajuntament d'Igualada una visita guiada per a tots aquells que s'ho puguin combinar.

VISITA GUIADA
Adoberia de Cal Granotes

Inici: 11.30hFoto: ajuntament d'Igualada

Cal Granotes és una construcció industrial del segle XVIII que simbolitza l’activitat més singular d’Igualada, la transformació de pells crues en cuir.

p

 

Esmorzars anteriors

EL CORREDOR MEDITERRANI:
Quin paper juguen els municipis?
CIUTATS CAPITALS,
El municipalisme lidera la nova política?
SOBIRANS O DEPENDENTS,
el procés des del municipalisme
EL MARESME:
visions des d'una comarca estratègica


.

ELECCIONS MUNICIPALS 2015:
L'Àrea Metropolitana de BarcelonaELECCIONS MUNICIPALS 2015:
Comença la cursa
Propostes de dinamització de la indústria i del comerç a la comarca d'Osona
NOVES OPORTUNITATS DE TREBALL