Marc de referència per a ciutats sostenibles - Convocatòria d'estudis de cas
Amb més de 1.000 usuaris registrats de més de 60 països diferents, el Marc de Referència per a Ciutats Sostenibles (RFSC) ha estat ajudant a les autoritats locals, els actors interessats en el projecte urbà, l'acadèmia i altres parts interessades en el disseny, implementació i seguiment d'estratègies integrades en l'àmbit de desenvolupament urbà sostenible. Això s'ha fet mentre es promou la visió europea de ciutats sostenibles derivada de la Carta de Leipzig i, més recentment, l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
El marc de referència per a l'oficina de ciutats sostenibles està tractant de publicar una col·lecció d'estudis de cas per mostrar com les autoritats locals i altres grups d'interès implementen projectes/estratègies integrades de desenvolupament sostenible utilitzant l'eina RFSC. Aquesta col·lecció d'estudis de cas pretén donar visibilitat i compartir experiències amb un ampli ventall d'audiències en el camp del desenvolupament urbà sostenible, tant a nivell europeu com internacional.
 
Per què sol·licitar-ho?
 
Els estudis de cas seleccionats es presentaran en una publicació que es llançarà al març de 2019, promoguda i difosa per la RFSC. També tindreu l'oportunitat de:
  • Presentar l'estudi de cas en els esdeveniments organitzats per RFSC
  • Ser entrevistat per a una presentació més detallada del cas pràctic
  • Realitzeu el vostre estudi de cas promogut mitjançant canals de comunicació RFSC i socis.
 
Sol·liciteu-ho fins al 31 de gener de 2019!
 
Si la vostra ciutat encara no utilitza l'eina RFSC, RFSC organitza un seminari web el 27 de novembre, de 11:00 a 11:45 (CET), per augmentar el coneixement de l'eina i respondre les vostres preguntes.
 
 
Altres documents útils:
 
Per a més informació: info@rfsc.eu