La millor manera d’estar el dia sobre els fons europeus d’interès local
GAUE La Guia d’Ajuts de la Unió Europea (GAUE) és un servei de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional sobre les convocatòries de finançament europeu d’àmbit local
 
El nou portal de la GAUE disposa d’un cercador avançat que facilita l’accés a la informació mitjançant filtres d’acord amb les principals temàtiques d’interès pels ens locals, segons el programa de finançament, les convocatòries obertes i tancades, i/o les paraules clau.
 
La GAUE recull per a cada convocatòria els objectius, les línies d’acció, els terminis, l’autoritat de gestió, les eines per a la cerca de socis i els enllaços destacats. El nou portal també posa a disposició de les persones usuàries les publicacions i jornades sobre aquests ajuts, i informa sobre les novetats dels municipis de la demarcació en projectes europeus.
 
La GAUE difon els seus continguts a través del Twitter, Facebook i Linkedin, i facilita l’accés directe a la informació a través de la subscripció a RSS segons les diferents temàtiques i els programes de finançament.
 
Consulta el web i segueix-nos a les xarxes socials!

*A text from the 'Covenant of Mayors.