IV Fòrum de Medi Ambient i Món Local. Programa preliminar i inscripcions obertes
El 19 i 20 de febrer del 2019 a Món Sant Benet
 
La Diputació de Barcelona organitza el IV Fòrum sobre medi ambient i món local, un esdeveniment que es celebra cada quatre anys amb l’objectiu d’establir-se com un punt de trobada entre tots els agents públics i privats del sector del medi ambient, i en especial, per posar en valor la feina realitzada des del món local i des de la Diputació de Barcelona. 
 
El IV Fòrum sobre medi ambient i món local se celebrarà els dies 19 i 20 de febrer del 2019 a Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages.
 
En el marc del Pacte d’Alcaldes i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, els eixos temàtics es centraran en la transició energètica, l’adaptació al canvi climàtic, l’economia circular i la governança ambiental.
 
El Fòrum inclourà la 19a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. 
 
 
 
 
 
El IV Fòrum de Medi Ambient i Món Local té com a objectius:
 
 
 
Facilitar un espai de trobada, intercanvi i interacció de les ciutats i pobles per la sostenibilitat per revisar els resultats assolits els darrers anys.
 
Obrir la reflexió a nous reptes pel món local en el marc de l’horitzó 2030: el Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
Refermar el compromís de la Diputació de Barcelona per connectar el món local amb les polítiques internacionals de canvi climàtic i sostenibilitat.
 
Unir els diversos agents públics, econòmics i socials en els processos d’avenç cap a la sostenibilitat.
 
Millorar la gestió ambiental municipal a través del coneixement i la pràctica.

*Un text del Pacte dels Alcaldes.