El gener de 2019 tanca amb 17.657 aturats menys que fa un any
Segons el darrer Informe mensual de l'atur registrat als municipis i comarques barcelonines, elaborat per la Diputació de Barcelona, el mes de gener del 2019 tanca amb 287.9111 demandants d’ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines del Servei Públic d’Ocupació a la demarcació de Barcelona. Aquesta xifra és un 1,3% superior (3.628) a la de demandants del mes anterior, i 5,8% inferior (-17.657) a la de demandants del mateix mes de l’any anterior.

 
Aquest augment de l'atur mensual és el segon més alt en aquest mes des de l’any 2015, concentrant el creixement especialment en el sector serveis per la fi dels contractes temporals de la campanya de Nadal. Tot i així, la demarcació de Barcelona és la setena que percentualment menys augmenta l’atur de les 50 de l’Estat espanyol. Per comarques, totes les comarques pugen el nombre d’aturats, excepte l’Anoia i Osona.
 
Podeu consultar les dades de l’Informe sobre l’atur registrat als municipis i comarques de la demarcació de Barcelona del mes de gener de 2019 clicant aquí.