Premi ‘Junts millor’- Sol·liciteu ara!
“Reunir-se és un començament; mantenir-se junts és un progrés; treballar junts és un èxit". Edward Everett
 
Per a l'acció climàtica, la col·laboració és crucial i, sense ella, l'acció climàtica té menys èxit. En la Conferència Internacional sobre Acció Climàtica d'aquest any (ICCA), aquesta col·laboració per a l'acció climàtica serà reconeguda i premiada amb un premi pioner per trobar les millors col·laboracions mundials per a l'acció climàtica: el Premi ‘Better Together’ (millor junts).
 
Has experimentat èxit mitjançant la col·laboració amb els teus socis locals? A continuació, poseu-vos en línia fins al 17 de març de 2019 i obtingueu la vostra col·laboració per fer que el nostre planeta sigui millor.
 
Antecedents
 
Les ciutats, pobles i regions són els llocs on es desenvolupen solucions locals per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle i adaptar-se als efectes del canvi climàtic. Al mateix temps, les start-ups, les empreses socials i les organitzacions de la societat civil d'arreu del món exploren i implementen aquestes idees noves. ‘Better together’, les col·laboracions entre els dos sectors pot crear l'impacte més eficaç i durador per a un futur segur i just en el clima.
 
Facilitat per Impact Hub Berlin, el Premi ‘Better Together’ busca les cinc col·laboracions més impactants que han implementat aquestes solucions per mitigar o adaptar-se al canvi climàtic dins de la seva regió per tal de celebrar els seus actors. Els guanyadors rebran el suport i les connexions que necessiten per ampliar la seva idea i inspirar més clima
acció a tot el món.
 
Sol·licita online fins el 17 de març aquí
 
*A text from t'he Covenant of Mayors'