Contribuïu a l'informe d'estat global de les energies renovables de REN21!
Mostreu l’acció de les energies renovables de la teva ciutat, compartiu les teves idees i aparegueu a l’informe d’estat global de de les energies renovables de REN21! La vostra ciutat té un objectiu, una política o un model de negoci innovador que integri les energies renovables en edificis, indústria, transport o xarxes elèctriques? Com mobilitza la vostra ciutat el finançament i involucrant els ciutadans en projectes d’energies renovables? Compartiu les vostres històries i accions sobre energies renovables i formeu part de l’esforç de col·laboració per crear el primer informe global sobre energies renovables a les ciutats.
 
Com participar?
 
Hi ha dues maneres d’implicar-vos: empleneu el qüestionari, disponible al lloc web REN21 (en anglès); o envieu-nos qualsevol dada rellevant que pugueu tenir (p. ex., pdf, excel, pàgina web) directament per correu electrònic a RE_cities@ren21.net (en anglès, francès, italià, alemany, espanyol). La data límit és el 18 de març de 2019.
 
La vostra ciutat apareixerà al nostre portal i la vostra contribució serà reconeguda a l’informe final.
 
Antecedents de l’informe d'estat global de les energies renovables a les ciutats
 
REN21 està produint la primera edició d’un nou informe sobre l’informe d'estat global de les energies renovables a les ciutats. Les ciutats i l’acció local juguen un paper clau en la transformació de l’energia. Tanmateix, la informació es dispersa i té un enfocament limitat en com les ciutats amplien les energies renovables i els seus beneficis associats, incloses la contaminació atmosfèrica, la seguretat i l'accés a l'energia i els problemes socioeconòmics. La vostra contribució ajudarà a augmentar la visibilitat de l’acció local i mostrarà polítiques eficaces, finances i models de negoci perquè puguem modelar conjuntament el debat sobre les ciutats en la transformació de l’energia. Podeu trobar més informació a la pàgina web de REN21.
 
*A text from 'the Covenant of Mayors'