Nou finançament H2020 per a "Serveis integrats de renovació de la llar"
Hi ha disponibles nous fons de la Unió Europea per al programa de renovació energètica de la vostra ciutat, regió o província.
 
Un nou fons de 10 milions d’euros està disponible per donar suport a la creació, expansió o replicació de "botigues úniques" i cobrir tot el "viatge de clients" de la renovació de la llar.
 
Per tal de finançar-se, es requeriran projectes per optimitzar els serveis necessaris al llarg del procés de renovació (basant-se en les necessitats locals i els actors establerts), millorant la confiança i la consciència dels propietaris, reduint els costos de renovació i el temps en el lloc a través d’enfocaments repetibles, la integració de solucions tècniques innovadores adaptades al context local, ajuden a millorar el seu entorn legal i normatiu i, en general, milloren les condicions de finançament per a la renovació energètica.
 
Els serveis es poden desenvolupar mitjançant operadors dedicats i/o una millor coordinació entre els actors locals existents.
 
També hi ha disponible un seminari dedicat "Serveis de renovació domèstica integrada" per obtenir més informació sobre les característiques i les expectatives detallades d'aquest finançament. També trobareu una sèrie de recomanacions sobre com preparar una proposta convincent.
 
Data límit: 3 de setembre de 2019.

Per a més informació


*A text from 'the Covenant of Mayors'