Premis Innovació en política - Reconèixer polítiques audaces i responsables polítics
Els premis ‘Innovation in Politics’ són una iniciativa de la societat civil a nivell europeu dissenyada per posar de relleu les polítiques audaces i els responsables polítics. Aquest any se celebrarà la seva tercera edició.
 
Els actors locals, els municipis, les regions, els alcaldes, tendeixen a ser especialment innovadors. No obstant això, les seves accions atrevides no sempre aconsegueixen l’atenció que mereixen. Per tant, animem els membres de la Comunitat Europea del Pacte d'Alcaldes a sol·licitar els ‘premis Innovació en política’ i tenir l'oportunitat de rebre més reconeixement per les seves polítiques ambicioses.
 
Els projectes es premien en vuit categories: civilització, democràcia, drets humans, comunitat, ecologia, prosperitat, ocupació i qualitat de vida.

 
Els projectes han de ser innovadors i han de complir almenys un dels següents criteris addicionals: Participació, Construint confiança i sostenibilitat.
 
Un cop rebuts tots els enviaments, un jurat de més de 1.000 ciutadans de tot Europa es lliurarà a l'atzar a 10 projectes i els avaluarà. Els premis es donaran a conèixer el 4 de desembre de 2019 a Berlín, amb 8 guanyadors i 10 finalistes en cada categoria.
 
Tant si voleu promoure un projecte vinculat a la transició energètica de la vostra ciutat, com a les vostres polítiques locals en general, podeu enviar una sol·licitud per augmentar la visibilitat de la vostra innovació.
 
Aquí trobareu tots els detalls sobre el procés d’aplicació. El termini final és el 15 de juliol.
 
 
*A text from 'the Covenant of Mayors'