La Comissió Europea reconeix TIC Salut i l’Ajuntament de Badalona per les seves polítiques per a l’envelliment actiu
La Comissió Europa ha reconegut 77 organitzacions locals i regionals com a “llocs de referència” pel que fa a la innovació en matèria de l’envelliment actiu. Entre els seleccionats s’hi troba la consellaria de salut a través de la fundació TIC Salut Social i a l’Ajuntament de Badalona, ambdós han aconseguit la puntuació més alta i la menció de “llocs d’excel·lència”.

Actualment la població europea ronda els 512,4 milions de persones de les quals el 19,7% tenen més de 65 anys. Aquesta xifra ha crescut 2,6 punts en els darrers deu anys. L’envelliment de la població europea és un fet, i per tant, la promoció d’iniciatives i polítiques destinades a millorar la qualitat de vida en aquesta etapa és cada vegada més important.

La Comissió Europea ha reconegut setanta-set regions i municipis europeus que aposten per la innovació a l’hora de trobar solucions als reptes que suposa l’envelliment de la població. Tant l’ajuntament de Badalona com la Fundació TIC-Salut han obtingut una puntuació de quatre estrelles, la màxima, assolint així el reconeixement de “llocs d’excel·lència”.

Més informació