Sol·liciteu el premi Energy Globe!
El Premi Energy Globe: participa en el premi més gran del medi ambient.

El premi ‘Energy Globe’ atorga anualment projectes destacats i sostenibles en matèria de medi ambient i energia. El premi es lliura a nivell nacional en més de 180 països, així com internacionalment en 5 categories: Terra, Foc, Aigua, Aire i Joventut.
 
Amb aplicacions d'un any de més de 180 països, El Premi ‘Energy Globe’  s'ha convertit en el premi mediambiental més gran a tot el món. Els guanyadors de la categoria internacional s’atorguen en una cerimònia que s’emet a tot el món, reben un total de 10.000 euros en concepte de diners i es troben en el punt de mira de la cobertura mediàtica internacional. Es poden presentar projectes centrats en la conservació dels recursos, la millora de la qualitat de l’aire i l’aigua, l’eficiència energètica, l’ús d’energies renovables, el reciclatge o la sensibilització d’aquestes àrees.

Heu format part d’un apassionant projecte mediambiental?

Envieu el vostre projecte al Energy Globe Award 2020. Tota la informació sobre l’adjudicació i el procés de sol·licitud està disponible a www.energyglobe.info. La sol·licitud es pot presentar en anglès o alemany i és gratuïta.
 
Coneixeu algú, que hagi implementat un projecte ambiental sorprenent?

Informeu-los sobre nosaltres i animeu-vos a sol·licitar el premi.

Inspirem a la gent mostrant les millors pràctiques!


*A text from 'the Covenant of Mayors'