L’empresa catalana Venvirotech entre les finalistes del premi a la Innovació Social de la Comissió Europea per la seva aportació en la lluita contra la generació
La setena edició del premi a la Innovació Social de la Comissió Europea està dedicada al repte dels residus de plàstic. Entre les deu empreses finalistes, que opten a tres premis de 50.000 euros, s’hi troba la santcugatenca Venvirotech, una start up biotecnològica especialitzada en la transformació de residus orgànics en bioplàstics biodegradables i compatibles amb el cos humà. La Comissió Europea donarà a conèixer els guanyadors el proper 24 d’octubre.

L’objectiu del premi a la Innovació Social, que es va llançar en memòria de Diogo Vasconcelos, és el d’actuar com a far de les empreses innovadores europees i ajudar-les perquè desenvolupin els seus projectes centrats en construir una societat millor. Enguany el tema escollit és el repte que tenim per eliminar els residus de plàstic.

Venvirotech és una de les deu empreses finalistes, amb seu a Sant Cugat del Vallès, aquesta start up biotecnològica ha desenvolupat una tecnologia pròpia que s’instal·la allà on es generen els residus orgànics i que permet obtenir un tipus de bioplàstics que seran biodegradables i compatibles amb el cos humà.

Més informació

Premi a la Innovació Social

Venvirotech