Mor l’alcalde de Campelles, Joan Dordas

Feia nou anys que governava el municipi amb majoria absoluta i també era conseller comarcal del Ripollès

Foto: El9nou/Jordi Remolins.
L’alcalde de Campelles (Ripollès) i conseller comarcal, Joan Dordas, ha mort aquest diumenge a l’edat de 65 anys. Feia nou anys que governava el municipi amb majoria absoluta, primer sota les sigles del PSC, posteriorment amb Independents de Campelles i actualment amb la candidatura Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal. Mentre era alcalde, va tenir lloc el descobriment de l’antic castell del municipi, amagat sota un turó, que ara representa un dels seus atractius turístics.

En un comunicat publicat al web de l’Ajuntament, la seva família ha expressat: “El buit i el dolor que deixa és irreparable. Entre tots i totes, farem que el seu sentit de l’humor, les seves ganes de gaudir de la vida i el seu amor per la seva terra i les persones que més estimava, segueixin vius. Tan bon punt ens puguem abraçar, farem el comiat que tan és mereix”.

ERC Ripollès ha mostrat el seu condol a través de Twitter:

 

També han lamentat la seva pèrdua la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà:

Diverses formacions polítiques, entitats, associacions i persones a títol individual de la comarca, a les quals també es vol sumar l’equip d’Alcaldes.eu, han fet públiques les seves mostres de condol.