Espacio Tankuam

La gestió de centres esportius i piscines d’estiu amb la normativa post Covid-19


La situació generada per la Covid-19, i la tornada a la nova normalitat, suposarà una adaptació en tots els àmbits de la nostra vida. En aquesta nova normalitat caldrà prendre noves mesures per a donar resposta a les noves necessitats i situacions. 

El sector esportiu és un dels sectors que està patint més variacions per adaptar-se a la nova normativa i gestionar de la millora manera la relació amb els clients i usuaris, intentant afectar al mínim l’experiència del client.


La nova normativa dels centres esportius i piscines post Covid-19

Una de les normatives més diferencials en els centres esportius serà la limitació i control de l'aforament per a garantir el distanciament social. També es limitarà l'aforament de les classes o l'accés a espais del centre per tal d'assegurar la distància de seguretat. També s'ha d'evitar sempre que sigui possible, el pagament amb diners físics i fomentar el pagament amb targetes o en format online.

Moltes d’aquestes solucions poden suposar un gran esforç personal i de recursos si no es compta amb la tecnologia adequada.

Com t'ajuda Tankuam a complir la nova normativa post Covid-19?

Tankuam ha llançat una sèrie de funcionalitats totalment pensades i dissenyades per ajudar els centres a complir la nova normativa de la  Covid-19.

Algun dels exemples d'aquestes funcionalitats són el control d'aforament del centre, tant de manera global de tot el centre com de manera individualitzada de cada sala. Aquest control de l'aforament es fa gràcies al seu sistema d'accés, però també al seu sistema de reserves online, amb el qual es pot fixar un aforament màxim i saber quines persones assistiran a les classes o estaran a cada sala.

Tankuam també ha adaptat el sistema de pagament oferint diverses opcions per tal de reduir al màxim el contacte entre el personal i el diner físic, però també el contacte entre els usuaris i el personal. Tankuam permet 3 sistemes de pagament: Cashdro, online, TPV.
 
Totes les funcionalitats, han estat pensades i dissenyades per a garantir la seguretat i el compliment de la distància de seguretat entre persones en el centre i oferir la millor experiència possible als usuaris.


Tankuam l’eina integral per a la gestió de centres esportius

Tankuam és una eina de gestió al cloud per a optimitzar els recursos humans i econòmics, amb un eix principal que és la gestió de reserves, agilitzant els processos i millorant l’experiència del client. Tankuam està pensada per a tot tipus d’instal·lacions esportives, oferint en un sol paquet eines de control, gestió i comunicació.


 

Tankuam és el software de gestió integral per a centres esportius de Kompini Technologies.

Tankuam et permet controlar i gestionar tots els aspectes essencials relacionats amb una instal·lació esportiva per tal d’oferir el millor servei als usuaris amb el màxim control i amb un sistema desenvolupat al cloud.

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB:

JORDI SEGURA ARÚS
CMO
jsegura@kompini.com
(+34) 658 568 733


A KOMPINI ens dediquem a oferir solucions tecnològiques per ajudar a l’administració pública en la transformació digital en diferents àrees d’actuació.


https://kompini.com