Resposta mundial al coronavirus: cimera de líders mundials i repartiment del concert del 27 de juny
26.6.20

La campanya anomenada «Global Goal: Unite for our Future» engegada el 28 de maig per la Comissió i per l'organització internacional Global Citizen culminarà dissabte 27 de juny amb una cimera mundial de donants i un concert. L'objectiu és recaptar finançament per desenvolupar i desplegar vacunes, assajos i tractaments contra el coronavirus. L'accés a vacunes a tot arreu del món per part de tothom que en tingui necessitat permetrà de superar aquesta pandèmia i d'evitar-ne un altra. A més, també ajudarà a reconstruir les comunitats afectades per la pandèmia d'una manera justa i equitativa.
 
El concert
 
El concert de la campanya «Global Goal: Unite for our Future» començarà dissabte 27 de juny a la tarda i serà presentat per l'actor Dwayne Johnson. Hi participaran Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Justin Bieber i Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade  i Christine and the  Queens.
 
El concert també serà presentat per la presidenta Ursula von der Leyen i hi assistiran Chris Rock, Hugh Jackman, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek Pinault, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau i Olivia Colman.
 
Cimera de donants
 
La cimera de la campanya «Global Goal: Unite for our Future» començarà a les 15.00 hores, hora central europea (CET). La cimera, organitzada per la presidenta von der Leyen, inclourà les intervencions de líders mundials, advocats, artistes i activistes internacionals. Hi participaran en grups de debat i entrevistes Nikolaj Coster-Waldau, Miley Cyrus, Angelique Kidjo, Ken Jeong i  experts i intel·lectuals com ara Melinda Gates, el Dr. Vin Gupta, el president de NAACP Derrick Johnson, Eddie Ndopu, el Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, Kate Upton i Justin Verlander.
 
Com seguir-ho
 
El concert serà retransmès per televisions d'arreu del món: ARD, grup Canal+ i RTVE a Europa; Bell Media, CBC, Citytv i Global TV al Canadà; NBC i iHeartMedia als Estats Units; Grupo Globo al Brasil; grup Multichoice i SABC a l'Àfrica; i Fuji TV i Star India a l'Àsia. També el podreu seguir al web AV de la Comissió i a les xarxes socials: Facebook, Twitter i YouTube. La cimera serà retransmesa per Internet al web Global Goal Unite i a les xarxes socials.
 
Més informació