Territori i Sostenibilitat presenta una guia de recomanacions a ens locals per a la implantació de vies ciclistes urbanes
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha presentat una guia de recomanacions adreçada especialment a ens locals per a la implantació de vies ciclistes urbanes, amb la voluntat d'acompanyar i assessorar els ens locals i agents responsables de la gestió de la mobilitat de les ciutats sobre experiències i criteris de disseny i implantació de vies ciclistes urbanes, en aquest procés de nova normalitat i de transformació de les ciutats cap a una mobilitat més activa, segura i sostenible.
 
En el marc de la sessió en línia que el departament va desenvolupar el 3 de juliol amb el títol Bicicleta, transformació urbana i COVID-19. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, es va posar de relleu el repte que tenim de potenciar la bicicleta i fer-la cada cop un mitjà de transport més utilitzat. La voluntat tant de la sessió com de la guia de recomanacions és acompanyar i assessorar els ens locals i agents responsables de la gestió de la mobilitat de les ciutats sobre experiències i criteris de disseny i implantació de vies ciclistes urbanes, en aquest procés de nova normalitat i de transformació de les ciutats cap a una mobilitat més activa, segura i sostenible.
 
La sessió, que va comptar amb un centenar d’assistents, va permetre intercanviar diverses experiències europees de transformacions urbanes per a facilitar la mobilitat en bicicleta.