Curs de l'FMC: com comunicar serveis públics aplicant bé eines digitals
9.9.20

Per aconseguir el nivell de visibilitat a Internet desitjat cal una correcta estratègia online que aconsegueixi integrar tots els processos publicitaris i comercials a la Xarxa. Fer entendre això i aplicar-ho a l’Administració és el que es pretén amb aquest curs en-línia, de 40 hores, que organitza la Federació de Municipis de Catalunya i que tindrà lloc del 6 d'octubre al 15 de novembre
 
Tots creiem conèixer què és i per a què serveix Internet avui dia, però això no és del tot cert. Internet és una xarxa viva que canvia i evoluciona amb una rapidesa sorprenent. La majoria de les empreses s'esforcen per dissenyar pàgines web que agradin als seus clients. Quan parlem de posicionar correctament un lloc web, parlem de la inclusió de paraules claus; els termes que buscaran els potencials usuaris.
 
Aquest és l'objectiu d'aquesta acció formativa de l'FMC, adreçada al personal de l'administració local catalana que es dedica a la gestió de xarxes i impartida per Lorena García, llicenciada en Pedagogia i experta en la impartició i dinamització de projectes d’e-learning; i Nuria Suarez, llicenciada en Informàtica, experta en la tutorització d’accions formatives d’e-learning i amb formació en Big data, Community Manager i anàlisi de dades.