VODAFONE: Inauguración de nuevas instalaciones en Barcelona

Zona Vodafone

A Vodafone inaugurem una nova seu “sostenible” i “oberta” a Barcelona

La inauguració d’aquesta nova seu a Barcelona posa de manifest, un cop més, el nostre compromís amb les persones que formem Vodafone

Vodafone acaba de inaugurar la seva nova seu a Barcelona, situada en el número 123 de l’Avinguda Diagonal, en la que comença una nova etapa per a potenciar la col·laboració, la innovació i l’agilitat entre tots els nostres treballadors.

 www.vodafone.es/administracionespublicas

“Les oficines compten amb un sistema de videoconferència i un control de les llums de l’edifici, que s’apagaran a partir de les 20:00 hores, per a contribuir a minimitzar les emissions de CO2".

"Aquesta nova seu ens permetrà, a més, fomentar la innovació, que és l’essència de Barcelona, mitjançant reunions entre empreses punteres que serveixin per a seguir posicionant a Barcelona com Mobile World Capital a través de programes pilot d’últimes tecnologies, com LTE”.

Es tracta d’un nou espai a la vanguardia en tecnologia i disseny, on predomina el concepte d’oficina oberta, amb espais comuns per a afavorir el cara a cara i la col·laboració entre els nostres equips, de la mateixa manera que per reforçar la inclusió, diversitat, dinamisme i transparència que caracteritza a la nostra companyia.

El número 123 de l’Avinguda Diagonal, on estem ubicats els casi 400 treballadors de Vodafone a Barcelona, és també un edifici sostenible, on desapareix el paper i tota la documentació està informatitzada. Les oficines compten amb un sistema de videoconferència i un control de les llums de l’edifici, que s’apagaran a partir de les 20:00 hores, per a contribuir a minimitzar les emissions de CO2, que a Vodafone Catalunya vàrem reduir en un 17’7% en el passat any fiscal, així com el consum d’energia en un 9%.

Aquesta nova seu ens permetrà, a més, fomentar la innovació, que és l’essència de Barcelona, mitjançant reunions entre empreses punteres que serveixin per a seguir posicionant a Barcelona com Mobile World Capital a través de programes pilot d’últimes tecnologies, com LTE.

La inauguració d’aquesta nova seu a Barcelona posa de manifest, un cop més, el nostre compromís amb les persones que formem Vodafone. Compromís que ens ha portat a estar en la llista de les 50 millors empreses per a treballar per tercer any consecutiu, segons la Llista Best Work Places España 2011. Vodafone apareix en quart lloc dins del rang de més de 1.000 empleats i és la primera que pertany al sector telecomunicacions, tot un orgull per a totes les persones que formem part de la companyia.


Més informació a: www.vodafone.es/administracionespublicas