Una aplicació per fomentar el turisme i el comerç local

Connectant el comerç amb els seus clients d'una forma innovadora

Latitude91 (http://www.latitude91.com) és un conjunt d'eines web i aplicacions mòbils basades en la geolocalització amb l'objectiu de promoure el comerç local, així com el turisme.

 
Latitude91 permet al comerciant donar-se a conèixer d'una manera dinàmica i senzilla, afegint de forma gratuïta les dades del seu negoci, i per un cost reduït (29.66 euros / any) el comerciant pot publicar ofertes, esdeveniments i promocions dels seus productes i serveis, i modificant-les quan vulgui per adaptar-la a les seves necessitats.
 
Els usuaris fan servir l'aplicació per a mòbils o el web per trobar i aconseguir ofertes i promocions, i gràcies a la geolocalització trobar les millors al seu voltant, reinventant per això el concepte de "Cupó línia", que igual que els cupons tradicionals, permet rebre una oferta en mostrar el mòbil, sense necessitat de compra prèvia, potenciant així el dinamisme i la immediatesa de la compra.
 
Tota la informació del negoci, incloses les ofertes, pot estar descrita en diversos idiomes, obrint per als establiments la possibilitat d'arribar al turisme de la zona d'una manera econòmica, efectiva i versàtil. A més, Latitude91 ofereix, a un preu igualment competitiu, serveis de traducció si l'establiment ho desitja.
 
L'aplicació ha iniciat la seva entrada al mercat amb èxit a la zona de Valls (Tarragona) on han apostat fortament per aquest projecte, ajudant a la promoció de la 4a edició de "Viditapes - Tastavalls" (del 18 al 28 d'octubre 2012), la coneguda fira de les tapes de Valls, així com a Sabadell (Barcelona), on s'està expandint. La Cambra de Comerç de Valls, així com l'ajuntament i diverses associacions de comerciants de Catalunya recomanen l'aplicació per la seva qualitat, disseny i usabilitat. Podem afegir el valor de ser una tecnologia desenvolupada íntegrament a Espanya.
 
Olbo Geographical Solutions (OGS) és una jove empresa formada per dos emprenedors i localitzada al Centre de Promoció Empresarial de Sabadell. L'empresa, - amb nom comercial Latitude92 -, està especialitzada en desenvolupament de programari i tecnologies de geolocalització, i pretén amb aquest projecte la creació d'una xarxa social adaptada a un sector - el comerç local - que fins ara no tenia una plataforma adequada a les seves necessitats. OGS pretén ser un referent tecnològic on la qualitat i el servei al client són la clau de l'èxit.