Mobilitat urbana sostenible: presenta la teva acció promocional i obté finançament!

Els signants del Pacte dels Alcaldes poden rebre fins a 7.000 euros en suport dels seus recursos de mobilitat sostenible.

La campanya de Mobilitat Urbana Sostenible de la Comissió Europea (SUM) ha llançat una segona convocatòria per les sol·licituds de finançament de SUM. El finançament d'aquesta convocatòria cofinançarà iniciatives de campanya que tindran lloc durant el període comprès entre l'1 de juliol de 2013 fins el 30 de juny de 2014. Les sol · licituds per a la segona ronda de finançament s'han de presentar abans de les 12:00 (CET) el 31 de maig de 2013. Un comitè d'experts seleccionarà un guanyador d'acció promocional per país d'acord amb un conjunt predefinit de criteris d'avaluació i elegibilitat. Tots els sol · licitants seran notificats de la seva situació del finançament a principis de juliol de 2013.
 
Empreses no comercials - com ara una ONG, autoritats locals, organismes públics o escoles / universitats / centres de recerca - són elegibles per registrar les seves accions de promoció i sol · licitar fins a 7.000 euros de suport financer per impulsar la seva iniciativa de campanya. Tingueu en compte que els activistes a Bulgària, Grècia, Itàlia, Letònia, Romania i el Regne Unit no són elegibles per sol · licitar-ho ja que aquests països ja han rebut un suport específic a la creació de campanyes nacionals.
 
La sol · licitud de finançament és un procés fàcil. Només has d'anar a http://dotherightmix.eu/action/about, crear un compte, registrar la teva acció promocional i marcar el botó de 'Aplicar AQUI' per arribar fins a 7.000 euros de suport financer que hi ha a la part inferior del formulari. A continuació se li demanarà que proporcioni informació addicional sobre el pressupost, la planificació i la promoció del seu projecte i descriure el vincle entre les iniciatives pertinents i programes comunitaris en l'àmbit del transport i l'eficiència energètica. També haurà de pujar imatges digitals de documents que permetin verificar l'estatus legal de la seva organització.
 

Per més informació sobre sol·licituds, si us plau visiti www.dotherightmix.eu

*A news from the 'Covenant of Mayors'