El Comitè de les Regions demana a les ciutats del Pacte compartir punts de vista i millors pràctiques en recursos d'eficiència.
En vista de la revisió a mig termini del 2014 de l'Estratègia Europa 2020, el Comitè de les Regions està avaluant totes les iniciatives emblemàtiques de l'Europa 2020. En aquest context, el Comitè insta els signants del Pacte d'Alcaldes a compartir punts de vista i millors pràctiques en la iniciativa emblemàtica d'Europa d'utilitzar eficaçment els recursos, a través d'una enquesta disponible en les 23 llengües de la UE. De fet, les ciutats del Pacte i altres autoritats locals i regionals tenen un paper crucial en aquest àmbit, tenint en compte el seu paper en la planificació de l'ús de la terra, el sòl, els residus i la gestió de l'aigua.
 
Els resultats de l'enquesta es resumiran en un informe i seran presentats en una conferència que se celebrarà els dies 2-3 de setembre a Vilnius. De la mateixa manera, les millors pràctiques presentades enriquiran la base de dades pública de la Plataforma de seguiment Europa 2020.
 
*A news from the Covenant of Mayors.