Participa! Estudi del GREL
El GREL (Grup de Recerca en Estudis Locals de la Universitat de Barcelona, http://www.ub.edu/grel) està portant a terme un estudi sobre els factors que determinen el sentiment de pertinença a diferents nivells territorials.
 
L’objectiu general d’aquest estudi és conèixer més a fons la relació entre territori i elements d’identificació personal quotidians (símbols, hàbits, etc.).
 
Per tal de fer aquest estudi el GREL està buscant la participació de persones que visquin en diferents municipis de l’àrea metropolitana (excloent Barcelona) i que tinguin nacionalitat espanyola per participar una sèrie de grups de discussió. L’objectiu d’aquests grups és parlar sobre els elements que ens fan sentir identificats amb un determinat territori o municipi.
 
Els grups es portaran a terme a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (Diagonal, 684) els dies 22, 27, 28 de gener i el 3 i 4 de febrer de 18:15 a 20:30. La participació en aquests grups es veurà compensada amb un xec regal de 20 euros per a qualsevol establiment ABACUS.
 
Les persones interessades en col•laborar en aquest estudi poden omplir aquest formulari i ja ens posarem en contacte nosaltres. En cas de dubte podeu escriure a grel@ub.edu o trucar al 934020964 o al 934035554 (de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00) i preguntar per Mariona o Lluís.