Les Franqueses del Vallès s'apunta a la "cultura reemprenedora"
Les comarques de Barcelona ja disposen d'un nou punt de Reempresa: les Franqueses del Vallès va presentar públicament, ahir, aquesta nova eina per afavorir la creació d'un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses. El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i l'alcalde del municipi, Francesc Colomé, van ser els encarregats d'explicar-ne els detalls.
 
Durant la presentació, Civil va remarcar els bons resultats del projecte Reempresa a la demarcació de Barcelona des del seu començament, alhora que Colomé va agrair el suport que la Diputació ofereix als municipis del territori, també en aspectes com aquest. Així mateix, el president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, va anunciar que durant el primer trimestre de 2014, la mitjana de reempreses setmanals ha augmentat a tres, una més que l'any passat. A l'acte, també van assistir el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, i el regidor de Dinamització Econòmica de les Franqueses del Vallès, Javier Álvarez.
 
El Centre de Reempresa de Catalunya té com a principal objectiu posar en marxa un nou model d'emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris, i permet la cessió de l'èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis.
 
La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments, i la incorporació de les Franqueses del Vallès al Centre de Reempresa de Catalunya s'emmarca en l'eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.