Qué dicen de alcaldes.eu
tiempo.es
EL PUNT AVUI
23.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
EL PUNT AVUI
23.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
La secretaria general d’ERC comunica en una carta als militants la decisió de no declarar davant el Suprem
 
Aquest dijous va anunciar que renunciava a l’acta de diputada, juntament amb Forcadell i Bassa
 
EL PUNT AVUI
22.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Seguiu en directe el ple al Parlament de Catalunya
 
La investidura està penjada a la decisió de la CUP


Jordi Turull. Foto: Josep Losada.
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
22.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
EL PUNT AVUI
21.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Es volen avançar a la cita que divendres té Turull al Suprem amb altres polítics sobiranistes
 
Es tractaria d’investir-lo davant la possibilitat que quedi inhabilitat
 

Turull i Pujol. Foto: Josep Losada.
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
21.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
El president del Parlament informa que convocarà el debat d’investidura “en els propers dies”
 
Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya. 
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
19.03.18 - GINEBRA
Els ponents de l’acte, amb familiars de presos i “exiliats”, reclamen que la comunitat internacional reaccioni davant la “repressió” de l’Estat, davant la presència de Puigdemont i Gabriel
 
El president i cap de files de JxCat, Carles Puigdmeont, i l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, al Palau de l’ONU a Ginebra (Suïssa). Foto: ACN.
 
Notícies relacionades:
REGIO 7
19.03.18 - ITÀLIA
Camps denuncia que s'impedeixi el rescat de vides en perill a alta mar
 
La nau immobilitzada. Foto: ACN.
 
Notícies relacionades:
La Entrevista
23.03.18 - TITULARS

L’intent de JxCat i ERC de posar Llarena en un compromís mp arrossega els cupaires

El candidat no esmenta ni una sola vegada els termes República o independència

Rovira, Forcadell i Bassa renuncien a l’escó el dia abans de comparèixer al Tribunal

Unanimitat a la majoria de les portades. En relació a la investidura, ‘ElPeriodico’ titula “Turull tampoc”, li segueix ‘LaVanguardia’, on destaca que “L’intent de Turull fracassa i ara decidirà el jutge”, i l’’Ara’, que afirma que “La CUP frustra el pla Turull”.

llegir més
23.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha anunciat aquest dijous que es posarà en marxa, de forma immediata, «un nou servei de gestió d’expedients, destinat als ajuntaments que tenen menys de 5.000 habitants». 
 
Mercè Conesa a la jornada. Foto: Diputació de Barcelona.
23.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Aquest dijous 22 de març ha tingut lloc la presentació de les conclusions de la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització que s'han materialitzat en el document "Estratègia per a la reactivació econòmica i la reindustrialització metropolitana de Barcelona".
 

Imatge de la jornada. Foto: AMB.
22.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
El ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat, en la sessió d'aquest dijous, destinar 10 milions d'euros als Consells Comarcals de la demarcació, amb la voluntat d'assegurar que puguin oferir a la ciutadania una prestació adequada dels serveis i que siguin de màxima qualitat.
 
 
Imatge del ple ordinari d'aquest mes de març. Foto: Kike Domínguez /Diputació de Barcelona.
22.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
L'AMB ha aprovat la baixada de l'1,65% anunciada per als municipis abastits per Aigües de Barcelona
La proposta no repercuteix l'augment de tarifa d'Aigües Ter-Llobregat i revisa diversos costos de l'empresa a la baixa
21.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Durant un mes s'han format més de 1100 electes i tècnics locals a través de més de 50 jornades pel territori


Imatge de la jornada. Foto: ACM.
21.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Ahir va tener lloc una sessió d'aquest Seminari organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya, amb 240 electes i tècnics locals, per analitzar dos temes de rabiosa actualitat: la nova figura obligatòria per a totes les administracions públiques del delegat de protecció de dades i els plans d'igualtat i el seu abast. Una tercera ponència està dedicada al règim de permisos i llicències aplicable al personal funcionari i laboral del sector públic local 
 
Imatge del Seminari. Foto: FMC.
19.03.18 - MOLLERUSSA • Pla d'Urgell
L'alcalde de Sallent ha alertat que el món local necessita que es formi govern el més aviat possible per poder impulsar projectes que ara estan aturats per la intervenció de la Generalitat de Catalunya amb l'aplicació de l'article 155.


Imatge de la jornada. Foto: ACM.
19.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Una trentena de tècnics locals d’educació dels 11 ens locals que desenvolupen experiències pilot del programa Educació 360 s’han trobat aquest matí al Prat de Llobregat en la 1a sessió de la Xarxa de Tècnics.
 
Imatge de la sessió. Foto: Diputació de Barcelona.
16.03.18 - GIRONA • Gironès
XALOC (Xarxa Local de Municipis de la Diputació de Girona) ha fet aquest matí una jornada de formació adreçada a secretaris, interventors i tècnics municipals sobre les últimes lleis aprovades en l’àmbit del procediment administratiu de les administracions públiques i el règim jurídic en el sector públic.
 
Imatge de la jornada. Foto: Diputació de Girona.
16.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
El president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, David Saldoni, ha participat aquest dijous a la tarda a la concentració de suport a Òmnium Cultural, després del registre que agents de la Guàrdia Civil han realitzat aquest matí a la seu de l'entitat.


David Saldoni a la concentració. Foto: ACM.
15.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
En total s’invertiran 49,01 milions d’euros, repartits en programes complementaris (15,07 M€), Catàleg de serveis (12,05 M€) i meses de concertació (21,89 M€).
 
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, intervenint en el Consell d'alcaldes i alcaldesses d'Osona, a la seu del Consell Comarcal. Foto: Òcar Ferrer/Diputació de Barcelona.
15.03.18 - GIRONA / LLEIDA
L’objectiu d’aquest conveni és dur a terme un conjunt d’actuacions destinades a la millora dels coneixements de les tempestes que van acompanyades de precipitació en forma de pedra i calamarsa a les comarques de Lleida i Girona.


Imatge de la presentació. Foto: Premsagencat.
23.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona, a través de l'acció de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix a 12 municipis de la demarcació recursos de suport per realitzar accions de sensibilització ambiental.
 
Imatge d’arxiu. Foto: Diputació de Barcelona.
23.03.18 - LLEIDA • Segrià
Àngel Ros i Enric Mir coincideixen en destacar la necessitat d'executar les obres com més aviat millor per reduir l'alta sinistralitat en aquesta via
 
Imatge de la reunió. Foto: Aj. Lleida.
22.03.18 - HOSPITALET DE LLOBREGAT • Barcelonès
Dissabte, 24 de març, de 20.30 a 21.30 hores, s’apagaran els llums de les façanes d’edificis municipals i espais públics
També els municipis de Manresa i Mollet
22.03.18  • Alt Empordà
El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha tornat a ser reconegut per part de l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (ASPAPEL), dins el programa 'Tu Papel 21, Municipios' d'ASPAPEL, amb el qual es premia l'excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró, la consolidació del cicle sostenible del paper i l'esforç en la millora contínua.
22.03.18 - GIRONA • Gironès
L’objectiu és establir un grup de treball per tractar i decidir quins establiments formaran part d’una xarxa de comerços emblemàtics i singulars i quines accions es duran a terme per promocionar-los i protegir-los
21.03.18 - MOLLERUSSA • Pla d'Urgell
El president de la Diputació de Lleida els ha presentat els projectes referents al desplegament de la fibra òptica i a la cardioprotecció de tot el territori


Imatge de la jornada. Foto: Diputació de Lleida.
21.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
Destaca la dinamització dels entorns econòmics locals i dels territoris, a través de mesures de desenvolupament  que incorporin, també, criteris extraeconòmics com la sostenibilitat, la innovació i l’equilibri territorial, entre d’altres.
 
Sitges. Foto: Diputació de Barcelona.
19.03.18  • Bages
L'Àrea de Desenvolupament Comarcal promou la creació d'un espai de concertació per tal d'identificar problemàtiques i activar solucions que millorin l'àmbit formatiu al Bages a partir de les necessitats del teixit empresarial.


Imatge de la presentació. Foto: CCBages.
19.03.18 - BARCELONA • Barcelonès
“La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona disposa de 225 biblioteques, 10 bibliobusos i 2.6 milions d'usuaris”
 
La trobada té lloc al Museu Marítim de Barcelona. Foto: Diputació de Barcelona.
16.03.18 - Gavà • Baix Llobregat
D’altra banda, el Centre de Suport a l’Empresa ha acollit una sessió informativa per la creació de cooperatives agràries
15.03.18 - CALELLA • Maresme
Les subvencions tenen com a objectiu fomentar les actuacions de millora dels locals comercials i establiments de serveis i impulsar l'ocupació i l'emprenedoria local.
15.03.18 - BADALONA • Barcelonès
Amb el nou contracte es pretén millorar en els protocols i les instal·lacions per garantir el benestar dels animals
14.03.18  • Bages
Atès l’increment de reclamacions per presumptes fraus sobre compres a domicili, l'OCIC organitza diverses accions de conscienciació per garantir una major autoprotecció financera per part de la ciutadania.


Imatge de la reunió. Foto: CCBages.
14.03.18 - LLEIDA • Segrià
L’alcalde, Àngel Ros, va presentar ahir la convocatòria 2018 d’aquestes prestacions, que cobreixen fins al 50% del rebut i que ara arribaran a més famílies gràcies als nous requisits de renda
 
 
L'alcalde, Àngel Ros, ha presentat aquest matí les ajudes, acompanyat de la tinent d'alcalde d'Hisenda i dels dos regidors del PP. Foto: Aj. lleida.
13.03.18 - HOSPITALET DE LLOBREGAT • Barcelonès
Es pavimentaran calçades i voreres d’un centenar de carrers, places i espais públics de la ciutat
 
Es faran millores urbanístiques a les places Espanyola i dels Cirerers, al passeig de la Telefónica de Bellvitge i als carrers de l’Enginyer Moncunill, dels Naranjos i del Príncep de Bergara, entre d’altres
13.03.18 - SALT • Gironès
La gestió de l'equip de govern ha permès reduir la ràtio d'endeutament per sota del 75% que estava previst d'assolir el 2019.
 
L'elevat endeutament havia impedit fins a la data realitzar inversions importants als municipis