Qué dicen de alcaldes.eu
tiempo.es
EL PUNT AVUI
13.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
Torrent ajorna la investidura de Sànchez perquè Llarena no permet la votació i proposarà a la mesa una querella contra el jutge
 
JxCat decidirà dimecres a Berlín amb Puigdemont
 
Crida a la no-violència


Acte a la crida a la no-violència d’En Peu de Pau. Foto: Juanma Ramos.

Notícies relacionades:
REGIO 7
12.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
El president reuneix divendres de forma extraordinària la Mesa del Parlament per formalitzar la denúncia apel·lant a la vulneració dels drets del candidat
 
El president del Parlament, Roger Torrent. Foto: ACN.

Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
12.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
Els agents de l’institut armat busquen documentació relacionada amb la contractació dels observadors internacionals
 
La Guàrdia Civil s’ha personat a les oficines de l’Avinguda Diagonal a primera hora del matí
 
L’entrada de la seu del Diplocat tancada durant el refistre de la Guàrdia Civil. Foto: ACN. 
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
12.04.18 - MADRID
El magistrat rebaixa l’acusació a desordres públics
 
Descarta imputar a l’arrestada de Viladecans els delictes de terrorisme i rebel·lió
 
 
La veïna de Viladecans  sortint de casa seva amb la Guàrdia Civil dimarts. Foto: EFE.
 
Notícies relacionades:
Formación


ALCALDES.EU I EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS
I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA PRESENTEN


Un curs imprescindible on trobar eines, recursos i tècniques per a fer front a una campanya electoral municipal efectiva

   Ara és el moment de començar a pensar en la propera campanya. Demà pot ser massa tard!

  
T'interessa!
13.04.18 - TITULARS

La cambra catalana creu que el jutge del Suprem prevarica quan no deixa investir Jordi Sànchez

L’Audiència Nacional rebaixa l’acusació contra la membre d’un CDR a ‘desordres públics’. 

Varietat a les portades d’avui. “Llarena, querellat”, destaca ‘ElPuntAvui’, com també ho fa l’’Ara’, informant de la “Querella del Parlament contra Llarena”, i ‘ElPeriodico’, que explica que “El jutge rebutja acusar els CDR de terrorisme”.

llegir més
13.04.18 • Bages
Una quinzena d'autoritats han participat aquest dijous 12 d'abril en una sessió que els ha permès conèixer amb més detalls la nova regulació contractual per a l’administració local.


Imatge de l’acte. Foto: CCBages.
13.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
Es destinen a ens locals, consorcis de gestió d'espais naturals que formen part del sector públic de la Generalitat de Catalunya, persones jurídiques i persones físiques que treballin pel desenvolupament sostenible del territori, amb un import màxim de 50.000 euros.
 
 
Espai natural. Foto: Premsagencat.
12.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió d'ajuts d'un nou programa, valorat en 30 milions d'euros, per ajudar als governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals. Aquest pla, impulsat entre aquest 2018 i l'any que ve, s'incorpora dins del Pla Xarxa de Governs Locals de la corporació.
12.04.18  • Garraf
El projecte té un pressupost total de 27,7M i es preveu restaurar-lo en 8 anys

L'espai renaturalitzat, també conegut com a Vall de Joan, s'integrarà en el Parc Natural del Garraf mantenint el record del que va ser


Proposta 2007.                                                       Proposta 2017.   
11.04.18 - COLLBATÓ • Baix Llobregat
Experts en la preservació i gestió d'espais agraris en l'àmbit local de diferents territoris de l'Estat i també de França, han presentat aquest dimarts a Collbató experiències sobre la gestió i preservació d'aquests territoris, amb la voluntat d'intercanviar i valorar aquestes experiències de desenvolupament econòmic i social i per posar les bases per tirar endavant la Llei d'espais agraris de Catalunya.
 

Dionís Guiteras, a la presentació de la trobada "Eines per la gestió i desenvolupament dels espais agraris en el món local" Foto: Diputació de Barcelona. Foto: Dip. Barcelona.
10.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
La moció també insta el govern de l’Estat a incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2018, tal i com recull el Pacte d’Estat en matèria de Violència de Gènere, la partida pressupostària de 20M€ compromesa per a les administracions locals
10.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
L'aposta per aquesta dimensió és una de les àrees d'actuació responsable més destacades del Pla Director d'RSC de la Diputació i també s'inclou dins del Pla d'Actuació de Mandat 2016-2019.

Vídeo
09.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
El projecte de connexió del tramvia per la Diagonal té el suport de la ciutadania, les entitats i els alcaldes i les alcaldesses de l’àrea metropolitana, que reclamen consens polític perquè s’aprovi la primera fase d’ampliació entre la plaça de les Glòries i Verdaguer. 
 

Imatge grupal de la trobada. Foto: Aj Barcelona.
06.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona se suma avui, 6 d’abril, a la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, i demà, 7 d’abril, a la del Dia Mundial de la Salut, com a institució que treballa al costat dels municipis per promoure la salut pública, amb la vocació d’incorporar aquesta perspectiva a totes les polítiques.
Molts municipis s'hi han sumat 


Imatge d'arxiu. de la Diputació de Barcelona.
06.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
Ahir es va donar a conèixer el balanç del primer any del Pla director de cooperació 2017-2918 de l’AMB, marcat per l’eix fonamental del compromís per les persones refugiades al Mediterrani i la conscienciació social sobre aquest problema.


Imatge de l'acte. Foto: AMB. 
05.04.18 - BARCELONA • Barcelonès
Les executives de l'ACM i l'AMI, encapçalats pels seus presidents, David Saldoni i Josep Mª Cervera, es van reunir ahir a la tarda amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent per posar-se a disposició de la institució del país i per reclamar un front antirepressiu per defensar els drets i les llibertats dels catalans. 


Imatge de la reunió. Foto: ACM.CICLE

“Alcaldes i Universitat”

16 d'abril de 2018

ponent convidatPer assistir com a oïent

L'aforament és limitat

Confirmacions
per estricte ordre d’arribada


llegir més


13.04.18 - BADALONA • Barcelonès
Aquest mes d’abril finalitza la campanya de foment de la utilització dels contenidors verds


Campanya a Badalona. Foto: AJ. Badalona.
12.04.18 - GIRONA • Gironès
Les sol·licituds per participar-hi es poden presentar a partir d’avui i fins al 10 de maig
11.04.18  • Bages
Aquest dimecres 11 d'abril ha tingut lloc l'acte d'entrega dels primers Certificats d’Acollida de la comarca del Bages a les persones que han finalitzat tots els mòduls formatius.


Imatge de l'acte. Foto: CCBages.
10.04.18 - MOLLET DEL VALLÈS • Vallès Oriental
La Taula Intermunicipal per a la millora de la qualitat de l’aire del Vallès Oriental, formada per l’Ajuntament de Mollet i 17 municipis més de la comarca, ha presentat el projecte AIRe NET a la tercera convocatòria del programa europeu Urban Innovative Actions (UIA). Enguany, aquest programa finança projectes que aportin solucions innovadores en l’àmbit de la qualitat de l’aire.
 
L’Ajuntament de Mollet va col·locar una Unitat Mòbil de Vigilància de Contaminació Atmosfèrica de la Diputació de Barcelona al parc de les Pruneres, al centre de la ciutat. Foto: Aj. Mollet.
09.04.18  • Pallars Jussà
El president de la Diputació de Lleida ha presidit la trobada que s’ha dut a terme a la seu del Consell Comarcal, a Tremp, on ha presentat diferents projectes, com ara el desplegament de la fibra òptica i la cardioprotecció
06.04.18 - LLEIDA • Segrià
La Diputació de Lleida ha finançat amb 39.500 euros un projecte que permetrà ampliar el nombre de persones ateses i continuar desenvolupant els programes específics de neurorehabilitació


Imatge grupal de la inauguració. Foto: Dip.Lleida.
06.04.18 - ARENYS DE MUNT • Maresme
El passat 24 de març va finalitzar el període de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb un total de cinc propostes per votar: Festa Flaixbac, construcció d’un Bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador.
05.04.18 - CUNIT • Baix Penedès
El 3 d'abril es va presentar als mitjans de comunicació la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès al Consell Comarcal del Baix Penedès amb presència de tots els ajuntaments i serveis d'ocupació, inclòs Cunit, que formen part d'aquest innovador projecte per millorar l'ocupabilitat de les persones aturades de la comarca.


Imatge de la reunió. Foto: Aj. Cunit.
05.04.18 - TORTOSA • Baix Ebre
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat ha impulsat aquesta mostra que recull  35 peces artístiques de 22 artesans que aborden la innovació creativa entorn a la sostenibilitat ambiental i social. La teixidora i tintorera d’Arnes, Marisa Huguet, presentarà 2 peces elaborades amb fibres naturals i tenyides amb brisa de vi de proximitat.
 
Gràfic. Foto: Premsagencat.
04.04.18 - GIRONA • Gironès
La jornada, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Girona, ha comptat amb l’assistència d’una norantena de secretaris, interventors i càrrecs electes d’ens locals gironins i també s’ha retransmès per streaming.
 
Imatge de la jornada. Foto: DDGI.