Qué dicen de alcaldes.eu
tiempo.es
EL PUNT AVUI
6.7.18 - MADRID
EL PUNT AVUI
6.7.18 - MADRID
L’exvicepresidenta i el diputat d’Àvila protagonitzen un duel que se salda amb una diferència mínima a favor de la diputada
 
Els compromissaris tindran la darrera paraula al congrés dels dies 20 i 21 de juliol
 
Soraya Sáenz de Santamaría votant. Foto: Arxiu.

Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
5.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
4.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
Forcadell i Bassa han abandonat la presó aquest dimecres poc abans de les 8:30h del matí
 
Els homes han passat la nit a la presó de Zuera, a Saragossa, i avui a les nou del matí han sortit camí de Catalunya.
 
Els presos polítics ja estan a la carretera en direcció a Catalunya. Foto: Arxiu.
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
4.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
Torrent avisa que “no es conformaran amb menys” que la “plena justícia i llibertat” per als independentistes presos
 
El president de la Generalitat, Quim torra, amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.
EL PUNT AVUI
3.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
EL PUNT AVUI
2.7.18 - HOSPITALET DE LLOBREGAT • Barcelonès
Les esmenes endureixen una ponència que aposta per forçar un diàleg bilateral però recupera l’opció d’una declaració d’independència com la de Kosova i apunta accions de desobediència fins i tot a curt termini
 
Ho condiciona, això sí, a la construcció d’una majoria més àmplia
 
La conferència nacional d’ERC, que s’ha fet a la Farga de l’Hospitalet, va avalar ahir per àmplia majoria la nova ponènciap olítica del partit. Foto: Juanma Ramos.
 
Notícies relacionades:
La Entrevista
6.7.18 - TITULARS

La remuntada del vicesecretari general dibuixa el malestar de les bases

Cospedal passa de conduir el partit a quedar fora de la batalla

Unanimitat a la majoria de les portades. ‘ElMundo’ destaca que “Santamaria guanya però Casado busca aliar-se ja amb Cospedal”, com també ho fa l’’ABC’: Santamaria i Casado es disputaran la presidència del PP a la segona volta”, li segueix ‘LaRazon’, que diu: “Santamaria vs Casado”, i d’igual manera l’’Ara’: “Santamaría contra Casado”.

llegir més
6.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona ha acollit una delegació de 6 electes marroquins representants de comunes de la regió de Marràqueix-Safi i membres del Parlament de Marroc, en el marc del projecte de cooperació directa “Reforç de la democràcia participativa al Marroc”.
 
Imatge de la jornada. Foto: DIBA.
6.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
El Govern destinarà de manera immediata els 2.897.399 € obtinguts de la venda de 16 finques urbanes (13 habitatges, un local, un estudi i un pàrquing) a la compra d’habitatge de lloguer social a la ciutat de Barcelona i municipis de l’Àrea Metropolitana.
5.7.18 - BADALONA • Barcelonès
L’exposició ‘Besòs 2017: un aixecament fotogràfic’, és obra de Manuel Laguillo
 
La llera del Besòs es posiciona com un element de cohesió dels 98 barris que agrupa l’Eix


Imatge grupal de la inauguració. Foto: Aj. Badalona.
5.7.18 - VALLS • Alt Camp
La cita va servir per parlar de les novetats del Pacte i de l'estat de projectes que s'estan desenvolupant aquest 2018 i que ja van ser aprovats en la reunió anterior.


Imatge de la reunió. Foto: Aj. Valls.
EL PUNT AVUI
4.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La macrooperació policial es porta a terme en desenes d'ajuntaments d'arreu de l'Estat
 
 
Membres de la UDEF s´emporten caixes en un dels escorcolls. Foto: EP.
4.7.18 - HOSPITALET/TORELLÓ/VILADECANS • Barcelonès/Osona/Baix Llobregat
La catorzena edició del festival Per Amor a L'Hart de L'Hospitalet, reuneix del 5 al 7 de juliol, els espectacles de 23 companyies i grups d’artistes de circ, dansa i música d’arreu del país i de l’estranger, amb companyies de renom i d’altres d’emergents.
3.7.18 - MOLLET DEL VALLÈS/LLEIDA • Vallès Oriental/Segrià
També hi ha registres en consistoris de Madrid i Castella i Lleó

Notícies relacionades:
3.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
L’any 2003, la Diputació de Barcelona va impulsar el programa de “Dinamització de la Gent gran” amb l'objectiu de proporcionar suport a projectes de gent gran per tal de potenciar la seva autorganització i la seva participació social, aprofitant els recursos propis dels municipis i proposant-ne de nous. 
 
Celebració del 15è aniversari del programa "Dinamització de la Gent gran" a Sant Quintí de Mediona. Foto: Diputació de Barcelona.
2.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
Es posa en marxa el Pla Barcelona Ciència, una iniciativa conjunta entre la comunitat acadèmica, empresarial, científica, l’Administració pública i la ciutadania per potenciar l’ecosistema innovador i de recerca de la ciutat, fer-lo visible internacionalment i trobar solucions equitatives i transversals en reptes de mobilitat, medi ambient o educació.


Imatge de la jornada. Foto: Aj. Barcelona.
29.06.18 - BARCELONA • Barcelonès
L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha estat escollit, aquest dijous, nou president de la Diputació de Barcelona, el desè en democràcia i el 24è des que Prat de la Riba va assolir la presidència l'any 1907.
 
El nou president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, pren el relleu del càrrec, simbolitzat amb la vara, de mans de la seva antecessora, Mercè Conesa. Foto: Pau Fabregat/Diputació de Barcelona.
29.06.18 - GIRONA • Gironès
S'hi ha tractat especialment la incidència de la nova Llei de pressupostos generals de l'Estat en el dimensionament de les plantilles locals i el control jurisdiccional de la discrecionalitat tècnica dels òrgans de selecció de personal.
 
Imatge de la jornada. Foto: DDGI.
29.06.18 - BARCELONA • Barcelonès
Gràcies a les UMIC, els ciutadans de la demarcació poden conèixer i exercir, des de la proximitat, els seus drets com a persones consumidores.
 
Imatge de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor (OPIC).
27.06.18 - GRANOLLERS • Vallès Oriental
S'han aprovat les línies de treball i el pla d'acció per als propers anys


Imatge de l'assemblea. Foto: Toni Torrillas.
27.06.18 - BARCELONA • Barcelonès
El Consell Metropolità aprova una nova ordenança que obligarà els promotors de les obres a prendre mesures quan es decreti un avís preventiu per contaminació, i prohibir les activitats pulverulentes en les obres en cas d'episodi greu, per tal de protegir la salut de la ciutadania
 
Les instal·lacions metropolitanes de tractament de residus i aigua ja compten amb plans d'acció individuals per mitigar les seves emissions contaminants
27.06.18 - BARCELONA • Barcelonès
El lema de la campanya és “Som el que som” i va acompanyat del subtítol: “Connectem els municipis amb la diversitat sexual i de gènere. Per uns municipis orgullosos dels seus colors”.
26.06.18  • Alt Empordà
Van participar 50 representants polítics i tècnics d'ajuntaments de les dues vessants de la frontera.
 
Imatge de la jornada. Foto: CC Alt Empordà.
6.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona col·labora, un any més, amb les campanyes d’estiu de Fundesplai i de la Fundació Pere Tarrés amb una aportació total de 184.000 euros a les dues entitats, que permetrà dotar uns 3.000 infants i adolescents de municipis de la demarcació de Barcelona amb beques per accedir a activitats socioeducatives aquest estiu.


Imatge d'un grup de colònies. Foto: DIBA.
6.7.18 - BADALONA • Barcelonès
D’aquests pisos, quatre pertanyien a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i dos són de propietat municipal que han estat reformats per Engestur
5.7.18  • Bages
El nou organisme estarà format pels agents econòmics, polítics i socials de la comarca i vetllarà per adequar l’oferta formativa amb les necessitats de les empreses
 
Constitució de la Taula de Formació. Foto: CCBages.
4.7.18  • Alt Empordà
L'objectiu principal d'aquests ajuts és fomentar la realització d'inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals i la creació i manteniment de llocs de treball, principalment de joves.
3.7.18 - MANRESA • Bages
Càritas i l’Ajuntament de Manresa continuen sumant esforços per atraure propietaris de pisos que necessiten ser reformats i posar-los a disposició de persones amb situació de vulnerabilitat que no tenen habitatge i que poden emprar les seves habilitats en les tasques de rehabilitació. 
 

Imatge de la jornada. Foto: Aj.Manresa.
3.7.18 - VALLS • Alt Camp
Les subvencions per reformes poden arribar als 6.000 euros i al 100% de l'IBI a tots els propietaris que destinin el pis a lloguer social a través de l'Oficina Local d'Habitatge de Valls
2.7.18 • Alt Penedès/Garraf
El dispositiu ha requerit una inversió de 13.636 euros, finançats per la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat Penedès-Garraf
 
 
El vicepresident primer, Dionís Guiteras, amb la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, en la presentació de la xarxa de càmeres de vigilància contra incendis forestals instal·lades per les ADF als boscos de l'Alt Penedès i el Garraf. Foto: Diputació de Barcelona.
2.7.18 - TORROELLA DE MONTGRÍ/ROSES/CADAQUÉS • Baix Empordà/Alt Empordà
Territori i Sostenibilitat finalitza la restauració de praderies de posidònia afectades per morts de fondeig a Torroella de Montgrí, Roses i Cadaqués


Moment de la retirada. Foto: Premsagencat. 
29.06.18  • Garraf
En total, la comarca del Garraf està dotada de 29 Punts d'Informació Turística acreditats,
De la mà de NODE Garraf, enguany aquesta xarxa de serveis d'atenció ha crescut amb 12 nous establiments.
 
Imatge grupal a Sitges. Foto: DIBA.
29.06.18 - LLEIDA • Segrià
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i la vicepresidenta segona, Rosa Pujol, assisteixen en aquesta edició dedicada a Catalunya


Imatge de les activitats amb el president Reñé. Foto: Dip. Lleida.
29.06.18 - LLEIDA • Segrià
Es confirma la recuperació de les vendes de sòl, que durant l’any passat van sumar 1.161.700 euros, i la reducció de l’endeutament
 
Imatge de la Junta General. Foto: Aj.Lleida.
28.06.18 - VILADECANS • Baix Llobregat
S'ha col·locat a Viladecans la primera pedra de les noves instal·lacions que produiran components d'automoció per a marques com Renault, BMW, Daimler, Porsche, Audi i Ford


Imatge grupal. Foto: Premsa gencat.
27.06.18 - GIRONA • Gironès
Amb el lema «Catalunya: tradició i creativitat des de la Mediterrània», les comarques gironines són presents en aquest festival sobre el patrimoni cultural viu


Imatge de la inauguració. Foto: DDGI.
26.06.18 - BARCELONA • Barcelonès
Es tracta d’un projecte d’inclusió social a través del bàsquet, impulsat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Fundació Aíto García Reneses, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
 
 
Aquest projecte vol fomentar els valors com l'esforç, el respecte i el treball en equip. Foto: Diputació de Barcelona.
26.06.18 - SANT BOI DE LLOBREGAT • Baix Llobregat
El Ple aprova per unanimitat fer costat a aquesta iniciativa de la Fundación Savia


Imatge del Ple. Foto: Aj. Sant Boi.