Qué dicen de alcaldes.eu
tiempo.es
REGIO 7
27.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
Els magistrats que jutjaran la causa diuen que no han canviat els motius pels quals el jutge Llarena els va empresonar
 
Concentració a l´entorn de la presó de Lledoners en suport als presos independentistes. Foto: Mireia Arso.

Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
25.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
L’expresident de la Generalitat assegura que no trigarà “20 anys en trepitjar territori català”
 
Dissabte torna a Bèlgica per “donar continuïtat al mandat dels ciutadans, alliberar els presos polítics i recuperar la normalitat”
 
Carles Puigdmeont moments abans d’iniciar la roda de premsa a Berlín. Foto: EFE.
 
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
24.7.18 - MADRID
Recorren en empara al tribunal perquè consideren que la resolució del Suprem vulnera el dret fonamental a exercir un càrrec públic en condicions d’igualtat 
 
El jutge Pablo Llarena en una imatge d’arxiu. Foto: Quim Puig.
 
EL PUNT AVUI
24.7.18 - ATENES
El nombre de persones ferides se situa en 156, de les quals onze es troben en estat crític
 
Les autoritats gregues declaren l’estat d’emergència i demanen ajuda europea
 
Els bombers intenten apagar el foc a la zona de Penteli, al nord d’Atenes. EFE.
EL PUNT AVUI
23.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
El nou president, David Bonvehí, insta ERC a tenir “la mateixa actitud” que el Partit Demòcrata i participar en la Crida de Puigdemont
 
Assegura que quan la Crida ja hagi decidit “què ha de ser”, el Partit Demòcrata “ja decidirà com queda com a partit”
 
David Bonvehí i Míriam Nogueras (de groc) aquest diumenge. Foto: EFE.
 
Notícies relacionades:
La Entrevista
27.7.18 - TITULARS

El líder del PP s’envolta d’incondicionals i adverteix que no tolerarà corrents interns

Sánchez proposa una reforma legal buscant suport per salvar el dèficit

Varietat a les portades d’avui. L’’Ara’ apunta que “Casado vol endurir el Codi Pemal contra el sobiranisme”, per la mateixa línia ’ElMundo’, que diu que “Casado imposa els seus fidels i no admetrà ‘corrents interns’”, ‘LaRazon’, que fa referència a les paraules de Casado: “Trobo a faltar Soraya però no tinc ‘corrents interns’”, i ‘ElPeriodico’, que informa de la “Purga de sorayistes en la direcció de Casado”.

llegir més
27.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
L'ACM ha mantingut aquest divendres una trobada amb la Consellera de Presidència de la Generalitat, Elsa Artadi. La reunió s'ha fet també amb la presència de representants de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).


Imatge grupal. Foto: ACM.
27.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió dels ajuts del Programa complementari de transicions educatives per al curs 2018-2019. En total s’han concedit 1.850.000 € a 71 ens locals.
 
 
El diputat d'Educació, Rafael Homet durant la presentació del programa Transicions educatives. Foto: Diputació de Barcelona.
26.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
David Saldoni destaca la seva tasca de promoció del país i projecció a l'exterior dels municipis catalans


Imatge de la primera reunió del ple del Diplocat. Foto: ACM.
25.7.18  • Alt Empordà
Els objectius d'aquesta acció de difusió general són el d'aconseguir una correcta utilització dels contenidors per part dels usuaris i augmentar la participació de la població en el correcte funcionament de la recollida selectiva
24.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha signat aquest dilluns amb els alcaldes i representants d’onze ajuntaments de la demarcació crèdits per un valor total de 23.066.566,55 euros, dels quals 682.429,94 euros estan subvencionats.
 
El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, signant amb l'alcaldessa de Vallirana, Eva Maria Martínez. Foto: Glòria Santamaria/Diputació de Barcelona.
EL PUNT AVUI
24.7.18 - PRATS DE MOLLÓ • Vallespir
A Prats de Molló (Vallespir) batlles catalans de les dues bandes de la frontera francoespanyola han fet un acte conjunt en defensa de la llibertat, la democràcia i en suport als presos i exiliats polítics


Imatge d'arxiu. 
23.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La darrera Junta de Govern de la corporació ha aprovat les convocatòries per a l’atorgament de subvencions per al finançament de les escoles bressol de titularitat municipal per un import de 13.300.000 euros, i de les de titularitat privada d’iniciativa social per un valor total d’1.500.000 euros.
20.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
Els municipis de la demarcació rebran 15 milions d’euros per modernitzar els seus polígons en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.
20.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
L’objectiu d’aquest programa, que està dotat amb 6 MEUR, és contribuir a la millora general de la qualitat, la innovació i l’eficiència de les xarxes locals d’abastament en baixa dels municipis de la demarcació de Barcelona
19.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La institució ha defensat la importància dels governs locals i metropolitans a l'hora de fer front als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)
Alfred Bosch ha participat en una sessió sobre ciutats sostenibles on ha debatut amb representants de grans corporacions empresarials globals la importància de treballar conjuntament per generar noves oportunitats a les metròpolis


Imatge de l'acte. Foto: AMB.
SEGRE
19.7.18  • Segrià
El pla del Segrià per impulsar el reciclatge es va posar en marxa ahir amb l’entrada en servei dels primers contenidors nous de recollida selectiva. Quinze pobles s’han acollit a aquest sistema, que es desplegarà durant les properes dos setmanes, i els vint-i-dos que han optat per la recollida porta a porta començaran a aplicar-la a l’octubre.
18.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
A través del programa #DibaOberta, la Diputació de Barcelona continua reforçant el suport que dona als governs locals en l’àmbit del Govern Obert. Aquesta aposta té la voluntat d’unificar els tres àmbits pels quals se sosté el projecte: transparència, dades obertes i participació ciutadana.
18.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La Diputació de Barcelona presta suport tècnic i econòmic als ajuntaments de la demarcació per ajudar-los a complir amb la competència obligatòria de la vigilància i el control sanitari dels establiments alimentaris minoristes i de restauració dels seus municipis.
17.7.18 - GIRONA • Gironès
Vila, que deixarà el càrrec per ser el delegat del Govern de la Generalitat a Girona ha dit que ha treballat i seguirà treballant des del nou càrrec pel país, per la independència i assolir la república.


Imatge del Ple. Foto: Dip.Girona.
17.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
El dret a l’habitatge digne i adequat i el dret a la ciutat són la base dels drets humans i els serveis bàsics per a totes les persones. 


Imatge de l'acte. Foto: Aj. Barcelona.
27.7.18 - BARCELONA • Barcelonès
La sessió va servir per reflexionar si és millor “un conjunt de projectes o un projecte conjunt”, per construir un relat comú que ampliï l’impacte de les xarxes locals, i per traslladar enfora i a d’altres xarxes la feina que els dinamitzadors estan fent
 
Imatge grupal de l’acte. Foto: DIBA.
25.7.18 - SANTA MARIA DE PALAUTORDERA • Vallès Oriental
Aquest pla és un document tècnic que té per objectiu detectar les necessitats d’habitatge al municipi, estableix els mitjans per donar-hi resposta i possibilita la concertació d’aquestes polítiques entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament.
 
Mapa gràfic. Foto: DIBA.
24.7.18 - MANRESA • Bages
La Diputació de Barcelona ha atorgat els 15 milions d’euros de la primera convocatòria del Pla de Modernització de Polígons, dotat amb 30 milions d’euros en total. 
 
Imatge de la jornada. Foto: Aj. Manresa.
24.7.18  • Bages
El conseller de l’Àrea d’Educació, Eloi Hernàndez, entrega a les oficines de l’Agència Tributària del Bages les sol·licituds de beques menjador dels infants que no tenen possibilitat de tenir un DNI o un NIE


El conseller Eloi Hernandez i la cap tècnica d'educació, Carme Garcia. Foto: CCBages.
23.7.18 - SÚRIA • Bages
La prova comptarà amb la participació de 70 pilots i 7 equips de primer nivell de 10 nacionalitats diferents. Els pilots competiran en un circuit únic i espectacular de 800 metres dissenyat per Chris Ballard, organitzador de la primera prova de carreres de drons del món.


Imatge de la jornada. Foto: Aj. Manresa.
20.7.18 - TARRAGONA • Tarragonès
En total ja s’han distribuït 11.250 gots reutilitzables a l’Ampolla, l’Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja i Deltebre


Imatge d'un grup de eprsones amb els gots. Foto: Premsagencat.
20.7.18 - VALLS • Alt Camp
Enguany Vallsgenera desplegarà programes oberts a aturats de tots els municipis de l'Alt Camp per millorar les seves opcions d'inserció laboral
 
S'enforteix la col·laboració també en formació i emprenedoria
19.7.18 - ALCANAR • Montsià
Els operaris de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis estan treballant en la substitució de 265 fanals antics per altres d'equipats amb llums de tipus LED, d'entre 28 i 37 W de potència i de llarga durada amb baix consum.


Primeres actuacions. Foto: Aj.Alcanar.
18.7.18 - LLEIDA • Segrià
La intenció del president és “enxarxar tot el territori perquè tothom, visqui on visqui, tingui les mateixes oportunitats d’accés digital”.


Imatge de l'acte. Foto: Dip.Lleida.
18.7.18  • Alt Empordà
L'àrea de Medi Ambient de Consell Comarcal de l'Alt Empordà començarà, en els propers dies, una campanya informativa als municipi de Vilafant i Vilamalla -en total, prop de 7.000 habitants- que s'incorporen a la prestació del servei de recollida orgànica.


Recollida orgànica. Foto: CCAE.
17.7.18 - VIC • Osona
La nova targeta turística permetrà gaudir d'activitats culturals, gastronòmiques i comercials per un valor de 42 euros, pagant-ne 25, i tindrà una validesa d'una setmana a partir de la seva activació


Imatge de l'acte. Foto: Aj. Vic.
17.7.18 - TERRASSA/MATADEPERA • Vallès Occidental
El projecte, que ha estat lliurat als respectius ajuntaments, inclou la realització d’obres per un import de 1,033 milions d’euros i un termini de realització de cinc mesos.


Gràfic. Foto: DIBA.