"Tenim un pressupost tancat i aprovat, però si hi ha necessitat d’augmentar la partida d’ajuts socials, es farà" 


L’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres explica que el seu mandat ha pogut “calmar” una situació de trasbals polític local

Viernes, 17 de Enero de 2020
A 35 quilòmetres de Barcelona visitem la població de Sant Andreu de Llavaneres. Ens hi rep el seu alcalde, Joan Mora.

<>
"Als nostres plens, actualment, hi venen molts ciutadans i fan moltes preguntes. Altres alcaldes em diuen com és possible, perquè a ells no els hi va gent. La resposta és que donem tranquil·litat"
 
"Un dels nostres objectius, i avanço que parlo d’un grup d’alcaldes que ens volem trobar amb l’AMI en breu, és anar a “fer les Espanyes” 
"Ens plantegem que l’alcalde de Llavaneres truqui l’alcalde de qualsevol poble i li digui: “escolta, et vinc a veure” per parlar de temes que tenim en comú, com ara les escombraries, la policia, les millores urbanístiques..." 
 
"I, de passada, que li pugui explicar de tu a tu, d’alcalde a alcalde, quina és la situació política a Catalunya. Potser no ens entendrem, però segur que ens escoltarem d’una altra manera"
 
"Aplico la fórmula de Pere Macias a l’hora de dirigir plens: deixo que tothom parli primer i només agafo la darrera paraula per fer una petita reflexió"