02.11.15 - SANT CUGAT DEL VALLÈS • Vallès Occidental

L'Oficina de Voluntariat de l'Ajuntament de Sant Cugat ofereix un curs a les entitats perquè puguin millorar la captació de fons

Lunes, 02 de Noviembre de 2015

Durant les sessions s'explicarà als assistents tots els secrets del fundraising 

Reinventar-se i buscar altres vies per aconseguir ingressos és un repte que les entitats han d'assumir avui en dia per seguir portant a terme els seus projectes, especialment des l'inici de la crisi econòmica. Amb l'objectiu de trobar alternatives per captar fons i poder garantir la continuïtat dels projectes i la independència econòmica de cada una de les entitats, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina de Voluntariat, ofereix un curs a les entitats de la ciutat perquè puguin tenir a l'abast tota la informació del que es coneix com a fundraising, és a dir, la captació de fons.

El curs, plantejat amb 4 sessions de 3 hores de durada, donarà respostes a preguntes com 'Què és i per què és necessari el fundraising'' 'Quin és el secret de la captació de fons privats'' i 'Quines són les estratègies per accedir a les empreses i a donants particulars''.
 
Fins al 16 de novembre totes aquelles persones que estiguin interessades en el curs es poden inscriure per correu electrònic a l'adreça voluntariat@santcugat.cat i també de forma presencial a l'Oficina de Voluntariat, a la Casa de Cultura, els dimarts de 17h a 19.30h i els divendres d'11h a 13h. El preu de la inscripció és de 15 euros i les places són limitades.