13.11.15 - BARCELONA • Barcelonès

Barcelona es converteix en capital mundial de la Pau

Viernes, 13 de Noviembre de 2015

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha assistit aquest matí a la inauguració de la XV Cimera de Premis Nobel de la Pau, que aquest cap de setmana acull la capital catalana.


Diputació de Barcelona.
La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha assistit aquest matí a la inauguració de la XV Cimera de Premis Nobel de la Pau, que aquest cap de setmana acull la capital catalana. L'acte, celebrat al Paranimf de la Universitat de Barcelona, ha comptat, entre d'altres, amb les intervencions del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; de la cofundadora de l'Organització Gent per la Pau, Mairead Corrigan; i, del representant de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.
A la taula presidencial, Mercè Conesa ha estat acompanyada, també, per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez; i, la presidenta del Secretariat Permanent de la Cimera Mundial dels Premis Nobel de la Pau, Ekaterina Zagladina.